Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Παπανώτα

Δημήτρης Παπανώτας

Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας, αφού βρίσκεται στο νοσοκομείο. Πιο συγκεκριμένα, την αποκάλυψη σχετικά με την υγεία του παρουσιαστή έκανε η Ελένη Τσολάκη με την τελευταία της ανάρτηση στα social media.

Η παρουσιάστρια του Alpha, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της με τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν έγινε γνωστό. Η Ελένη στην λεζάντα της εικόνας που δημοσίευσε έγραψε μόνο: «Περαστικά στο αγοράκι μας! Σε περιμένουμε γρήγορα δίπλα μας»! Φαίνεται να είναι κάτι περαστικό, καθώς ο Δημήτρης στην φωτογραφία είναι χαμογελαστός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελένη και ο Δημήτρης είναι πολύ στενοί φίλοι, γι’ αυτό και η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του. Μαζί με την Ελένη στο νοσοκομείο βρέθηκε και η αρχισυντάκτρια του Happy Day, Μαίρη Παλιαλέξη.

Δείτε την φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλάζουν όλα στο Survivor! Με ποιον τρόπο θα βγει ο νικητής και πόσα άτομα θα πάνε στον τελικό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: «Μας κυνηγούσε η παραγωγή γιατί…»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Απίστευτη “βόμβα” για τον Μάριο και τον τραυματισμό του