• LIFE&STYLE

    Αποκάλυψη: Η Παπαδοπούλου «έδιωξε» τον Χανταμπάκη και μετά έφυγε από το Survivor;

    Survivor


    Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν το επεισόδιο της Τρίτης του Πάσχα οι fans του Survivor καθώς οι φήμες και οι πληροφορίες πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι «οργιάζουν».

    Ήδη, στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης μας προετοιμάζει για μια έκτακτη εξέλιξη στο συμβούλιο του νησιού.

    Υπάρχει, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια που ενδεχομένως δεν πρόσεξε κανείς και κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες….

    Ποια είναι αυτή; Ο Σάκης Τανιμανίδης φοράει ακριβώς τα ίδια ρούχα τα οποία φορούσε και στο συμβούλιο στο οποίο αποχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης, γεγονός που δείχνει πως η εξέλιξη, για την οποία μιλά ο παρουσιαστής, σημειώθηκε λίγα μόλις λεπτά αφότου ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη!

    Η παραγωγή όπως φαίνεται είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων, κράτησε τους παίκτες στο συμβούλιο και έκαναν ένα νέο γύρισμα για να ανακοινώσει τα νέα δεδομένα ο παρουσιαστής!

    Κοινώς η Παπαδοπούλου «έδιωξε» τον Χανταμπάκη και αμέσως μετά αποχώρησε από το reality επιβίωσης!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Στην Ελλάδα επέστρεψαν Ειρήνη Κολίδα και Πάνος Αργιανίδης – Ο άγνωστος τραυματισμός και η σπόντα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Survivor: Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου (videos)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσα χρήματα έχουν βγάλει Διάσημοι και Μαχητές μέχρι σήμερα;



    ΣΧΟΛΙΑ