Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Αποχώρηση και πρόταση γάμου στο Nomads (pics + video)

ευαγγελία πλατανιωτη

Άγγελος Βλαχόπουλος και Ευαγγελία Πλατανιώτη

Σκληρή μάχη, μια αποχώρηση αλλά και μια πρόταση γάμου παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, Nomads. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ήταν η παίκτρια που έφυγε από τις Φιλιππίνες, ωστόσο της επιφυλασσόταν μια μεγάλη έκπληξη.

Η Ολυμπιονίκης στο πόλο πάλεψε με την Όλγα Πηλιάκη για την παραμονή της στο νησί και κλήθηκε να αποχωρήσει έπειτα από δύο ήττες.

Τι δήλωσε η Ευαγγελία

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το έχω ζήσει όλο αυτό. Κι ας φεύγω, είναι η πιο όμορφη μέρα μου στο παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα, φεύγω με εμπειρίες, ήταν ένα σχολείο για μένα, ξεπέρασα τον εαυτό μου πολλές φορές. Είμαι πολύ χαρούμενη που γυρνάω πίσω. Η ζωή είναι εκεί έξω, εδώ είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το ζούμε, να το ζήσετε όλοι», είπε η Ολυμπιονίκης.

Βέβαια, λίγο πριν τον αγώνα ο σύντροφός της, της είχε αποστείλει ένα γράμμα και ένα κουτί, στο οποίο βρισκόταν ένα δαχτυλίδι, ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έκπληκτη δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη ενώ συμπλήρωσε πως και εκείνη έχει σκεφτεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μαζί του, έτσι είπε το πολυπόθητο «ναι».

Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ευαγγελίας είναι ο 26χρονος πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και οι δυο τους είναι αχώριστοι.

Δείτε φωτογραφίες: