Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Δύο Κρητικές γιαγιάδες στο δικό τους Survivor γίνονται viral (video)

Survivor

To “Καλοκαίρι στον Νότο”, κρητικό κανάλι, είχε μία από τις καλύτερες εμπνεύσεις της χρονιάς αναμφίβολα. Σε ένα trailer που δημιουργήθηκε για μία εκπομπή, φαίνεται το Survivor να μεταφέρεται σε ένα Κρητικό χωριό και δύο… γιαγιάδες να μονομαχούν για το ποια θα φτιάξει πιο γρήγορα χοχλιούς. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια επιτυχία.

Από τη μία, η Ευτέρπη, πρώην αεροσυνοδός και από την άλλη η Γιαννούλα, ταβερνιάρισσα. Η δεύτερη, προκαλεί σε μονομαχία την πρώτη, λόγω μίας παρεξήγησης. Φυσικά, γίνεται δεκτή με τον εξής έκφραση: «Challenge accepted».

 Ο αγώνας ξεκίνησε με την φράση «Παυλή, τσι πάγκους!» και τον σύζυγο της Γιαννούλας να λειτουργεί σαν άλλος… Τανιμανίδης.

Μετά από μια εκπληκτική μάχη όπου τα πάντα θυμίζουν Survivor, η Γιαννούλα κερδίζει και ρίχνει στους χοχλιούς αλάτι, όπως ακριβώς ο Τούρκος σεφ Νουσρέ.

Στο τέλος, γίνεται και… συμβούλιο, με την Ευτέρπη να ψηφίζει την Γιαννούλα λόγω αρχηγικών τάσεων.

Δείτε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Η οργισμένη ανάρτηση της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου – Για ποιον λόγο νευρίασε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι; (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγύρια στο twitter για την αποχώρηση του «ανέκφραστου» Κοκκινάκη (video)