Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Δημόσια εμφάνιση για τον Κώστα Καραμανλή: Πού παρευρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός (pics)

Κώστας Καραμανλής

Κώστας Καραμανλής

Οι εμφανίσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έχει κρατήσει ιδιαίτερα χαμηλούς τόννους μετά το τέλος της πρωθυπουργίας του, τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας. Η πλέον πρόσφατη από αυτές, πάντως, είχε και πολιτικό άρωμα, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός παρευρέθηκε σε κτήμα της Αττικής, όπου έγινε ο γάμος της κόρης πρώην βουλευτή του Ηλία Βλαχογιάννη.

Ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Τρικάλων, Ηλίας Βλαχογιάννης πάντρεψε την κόρη του Μαριάννα, με τον πολιτικό επιστήμονα Θανάση Κοντογιώργη. Ο Θανάσης Κοντογιώργης έχει διατελέσει σύμβουλος του Κώστα Σημίτη, ενώ είναι αδελφός της δημοφιλούς ηθοποιού, Νάντιας Κοντογεώργη.

Το Ιερό Μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα της Αττικής. Εκεί πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρού παιδιού του νεαρού ζευγαριού. Παρόντες εκατοντάδες προσκεκλημένοι, φίλοι των νεόνυμφων και των οικογενειών τους, όπως και πάρα πολλοί Τρικαλινοί.

Ο Κώστας Καραμανλής δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους τον προσέγγιζαν.

Μεταξύ άλλων εκλεκτών παραβρέθηκαν στον γάμο και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης. Ακόμη, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης. Ο Μάκης Βορίδης, μάλιστα, έχει παντρέψει τον γιο του Ηλ. Βλαχογιάννη, Γιώργο.

Στον γάμο έδωσαν επίσης το παρών ο Γιώργος Χαρδούβελης, ο Τάσος Γιαννίτσης και ο Νίκος Χριστοδουλάκης. Δεν έλειψε ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι δήμαρχοι Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Πύλης Κώστας Μαράβας και Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης.

Πηγή: trikalavoice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθη ο άνδρας που έβαλε φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο – Αναζητούν τον συνεργό του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κώστας Μπακογιάννης: «Όταν στην περιφέρεια είχαμε καμήλες, στο Nammos… έτρωγαν βελανίδια!» (pic)