• Gossip

    Δημόσια εμφάνιση για τον Κώστα Καραμανλή: Πού παρευρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός (pics)

    • NewsRoom
    Κώστας Καραμανλής

    Κώστας Καραμανλής


    Οι εμφανίσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έχει κρατήσει ιδιαίτερα χαμηλούς τόννους μετά το τέλος της πρωθυπουργίας του, τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας. Η πλέον πρόσφατη από αυτές, πάντως, είχε και πολιτικό άρωμα, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός παρευρέθηκε σε κτήμα της Αττικής, όπου έγινε ο γάμος της κόρης πρώην βουλευτή του Ηλία Βλαχογιάννη.

    Ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Τρικάλων, Ηλίας Βλαχογιάννης πάντρεψε την κόρη του Μαριάννα, με τον πολιτικό επιστήμονα Θανάση Κοντογιώργη. Ο Θανάσης Κοντογιώργης έχει διατελέσει σύμβουλος του Κώστα Σημίτη, ενώ είναι αδελφός της δημοφιλούς ηθοποιού, Νάντιας Κοντογεώργη.

    Το Ιερό Μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα της Αττικής. Εκεί πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του μικρού παιδιού του νεαρού ζευγαριού. Παρόντες εκατοντάδες προσκεκλημένοι, φίλοι των νεόνυμφων και των οικογενειών τους, όπως και πάρα πολλοί Τρικαλινοί.

    Ο Κώστας Καραμανλής δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους τον προσέγγιζαν.

    Μεταξύ άλλων εκλεκτών παραβρέθηκαν στον γάμο και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης. Ακόμη, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης. Ο Μάκης Βορίδης, μάλιστα, έχει παντρέψει τον γιο του Ηλ. Βλαχογιάννη, Γιώργο.

    Στον γάμο έδωσαν επίσης το παρών ο Γιώργος Χαρδούβελης, ο Τάσος Γιαννίτσης και ο Νίκος Χριστοδουλάκης. Δεν έλειψε ούτε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι δήμαρχοι Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Πύλης Κώστας Μαράβας και Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης.

    Πηγή: trikalavoice.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθη ο άνδρας που έβαλε φωτιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο – Αναζητούν τον συνεργό του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Κώστας Μπακογιάννης: «Όταν στην περιφέρεια είχαμε καμήλες, στο Nammos… έτρωγαν βελανίδια!» (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ