Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Διαρροές Survivor: Πώς εξελίσσεται η 24ωρη ψηφοφορία – Ποιοι προηγούνται

Survivor

Από χθες το βράδυ άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές και θα παραμείνουν ανοιχτές για 24 ώρες, ώστε να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό τον αγαπημένο του παίκτη στο Survivor. Όταν η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί, θα δημιουργηθεί και η κατάταξη των 9 παικτών στην προτίμηση του κοινού. Το αποτέλεσμα θα παραμείνει κρυφό, όμως ήδη έρχονται οι πρώτες διαρροές.

Σύμφωνα με τις διαρροές που παρουσίασε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω η Ανθή Βούλγαρη -τονίζουμε ότι πρόκειται για διαρροές και όχι επιβεβαιωμένες πληροφορίες- ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Μάριο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο βρίσκονται στην κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στις θέσεις 7 -9 βρίσκονται οι: Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο. Στις θέσεις 4-6 φαίνεται πως συναντάμε τους: Σάρα Εσκενάζυ, Γιάννη Σπαλιάρα και Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο. Οι πρώτες τρεις θέσεις είναι «πιασμένες» από τους: Γιώργο Αγγελόπουλό, Μάριο Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν για τις επόμενες αποχωρήσεις, σε μια τελική ψηφοφορία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Κοκκινάκης: Οι πρώτες δηλώσεις on camera και ο εκνευρισμός (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Κοκκινάκη μετά την επιστροφή στην Ελλάδα