Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Χαμός στο σημερινό Survivor: Έξαλλοι οι Διάσημοι με την Παπαδοπούλου – Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα (video)

Survivor

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Ειρήνης Παπαδοπούλου και «Διασήμων» στο Survivor, με την πρώτη να έχει φέρει στα όρια τους όλους τους συμπαίκτες της. Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε τον Κώστα Κοκκινάκη να «βγαίνει» από τα ρούχα για ακόμα μια φορά, εξαιτίας της τραγουδίστριας.

Την ίδια στάση έχει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που ενώ στο επεισόδιο της Δευτέρας προσπάθησε να την προσεγγίσει, σήμερα τον βλέπουμε να τη χαρακτηρίζει νευρική και ειρωνική. Η δε Παπαδοπούλου θεωρεί πως όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι, προκειμένου να έχουν οι Διάσημοι μια αφορμή για να την ψηφίσουν προς αποχώρηση σε κάποιο επόμενο συμβούλιο.

Αυτός είναι ο παίκτης που θα φύγει σε λίγες ώρες

Σύμφωνα με τις ψηφοφορίες που γίνονται στα social media, αναφορικά με τον παίκτη που θα αποχωρήσει σήμερα έχουν προκύψει τα εξής αποτελέσματα:

Πρώτο φαβορί για αποχώρηση είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης, και μάλιστα με συντριπτική διαφορά!

Ακολουθεί ο Γιώργος Χρανιώτης και ο παίκτης, σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου, που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να αποχωρήσει, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το μόνο που μένει είναι λίγες ώρες, ώστε να διαπιστώσουμε αν θα δικαιωθούν τελικά τα polls;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαριάννα Καλλέργη: Η στήριξη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και η δικαίωση (pics-video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler τέλος. Η κίνηση – ματ του ΣΚΑΙ για να σταματήσει τις διαρροές στο Survivor

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: H νίκη των «Διασήμων» και η κωλοτούμπα της Ειρήνης Παπαδοπούλου (video)