• LIFE&STYLE

    Η αρχισυντάκτρια της γαλλικής Vogue αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο σικ και απλό ντύσιμο

    • NewsRoom


    Έχει συμβεί σε όλες. Να καθόμαστε ώρες μπροστά στη ντουλάπα, σκεπτόμενες ρούχα και συνδυασμούς που στο τέλος θα απορρίψουμε.

    Μπορεί η ντουλάπα να σφύζει, μπορεί να έχεις αγαπημένα items, αλλά να μην συνδυάζονται με τίποτα (συμβαίνει, ειδικά όταν βιάζεσαι), ή απλά μπορεί να μην είσαι σε mood. Όποιος και να είναι ο λόγος, υπάρχει λύση και μας έρχεται από τη Γαλλία. Τη χώρα όπου οι γυναίκες έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό, αξεπέραστο στιλ.

    Σε αυτή τη σπαζοκεφαλιά μάς βοήθησε η Τζίτζι Χαντίντ, η οποία όταν ρωτήθηκε, τι φοράει σε ένα event, όταν δεν βρίσκει τι να βάλει (με τη γκαρνταρόμπα της Τζίτζι λίγο δσκολο). Η νεαρή καλλονή μοιράστηκε μια συμβουλή που ακολουθεί κάθε φορά που ζορίζεται μπροστά στη ντουλάπα της κι εμείς πήραμε χαρτί και μολύβι.

    Η συμβουλή έρχεται από την Καρίν Ρόιτφελντ. Την πρώην αρχισυντάκτρια της Vogue Paris, εκδότριας του CR Fashion Book και παγκόσμιας διευθύντριας μόδας του Harper’s Bazaar. Η συμβουλή είναι σύντομη και ευχάριστα εύκολη για να την ακολουθήσει.

    «Αν δεν ξέρετε τι να φορέσετε σε ένα πάρτι, φορέστε ένα τζιν, ένα T-Shirt και ένα ζευγάρι τακούνια». Ιδιοφυές. Την επόμενη φορά που θα σταθείτε μπροστά στη ντουλάπα σας, σκερδίστε μισή ώρα με αυτά τα τρία κομμάτια.

    Η απλότητα είναι το κλειδί.

    Πηγή: Bovary.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Vogue δίνει συμβουλές για το πώς να βάζεις σωστά την κρέμα ματιών (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Viral: 74χρονη γιαγιά από την Πέλλα ποζάρει για την Vogue και σαρώνει στο διαδίκτυο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Themis Zouganeli: Μια Ελληνίδα στον οίκο Dior – Δημιουργεί τη σειρά Skorpios για τον Dior Maison



    ΣΧΟΛΙΑ