• LIFE&STYLE

    Οι άγνωστες δραματικές λεπτομέρειες πίσω από την κηδεία της Νταϊάνα

    Νταϊάνα


    Ίσως να μην υπήρξε ποτέ κάποιο μέλος βασιλικής οικογένειας από τις απαρχές της ιστορίας που να αγαπηθήκε περισσότερο από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η ξαφνικά η είδηση του πρόωρου θανάτου της ήρθε να σφραγίσει για πάντα την εικόνα μιας θλιμμένης γυναίκας που έζησε το όνειρο αλλά δεν κατάφερε να χαρεί ποτέ αληθινά με το παραμύθι που τόσο απλώχερα της χαρίστηκε.

    Ένα νέο ντοκιμαντέρ της βρετανικής τηλεόρασης το οποίο προβλήθηκε εχθές το βραδύ στο αγγλικό κανάλι Chanel 5, με τίτλο “Οι 7 ημέρες που σόκαραν τους Γουϊνσδορ” φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ημέρες πριν την κηδεία της αγαπημένης πριγκίπισσας και αποκαλύπτει για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές γύρω από τις αντιδράσεις της βασιλικής οικογένειας, τον χειρισμό από τους Γουίνσδορ, το πώς η βασίλισσα αποκάλυψε στον Γουίλιαμ και στον Χάρι ότι η μητέρα τους ήταν νεκρή αλλά και τις δραματικές ώρες στο Παρίσι, όταν ο μπάτλερ της Νταϊάνα πήγε για να παραλάβει τη σωρό της.

    Στιγμιότυπο από την άφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ στη κηδεία, όταν όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της.

    https://youtu.be/SAN6jW_KGIk

    Σκηνή από την ταινία του Steven Frears “Τhe Queen”, όπου βλέπουμε την βασίλισσα Ελισάβετ (Έλεν Μίρεν) να έχει μία έντονη τηλεφωνική συζήτηση με τον τότε πρωθυπουργό της Αγγλίας, Τόνι Μπλερ, ο οποίος της ζητά να χειριστεί διαφορετικά το ζήτημα του θανάτου και της κηδείας της Νταϊάνα. Η αντίδραση της βασίλισσας μοναδική.

    Πηγή: womantoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 13 «χρυσοί» κανόνες από τη στιλίστρια της Νταϊάνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άγνωστο λάθος που έκανε η Νταϊάνα στον γάμο της: Αποκάλεσε τον Κάρολο…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H απίστευτη γκάφα της Νταϊάνα την ημέρα του γάμου με τον πρίγκιπα Κάρολο



    ΣΧΟΛΙΑ