Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Fashion

Καταρρίπτουμε 3 μύθους του αντρικού καλοκαιρινού στυλ

Υπάρχουν κάποιοι μύθοι που τείνουμε να πιστεύουμε για το ντύσιμο, είτε το αντρικό είτε το γυναικείο. Αν δοκιμάσουμε, όμως, να τους καταρρίψουμε, θα δούμε ότι τελικά δεν επρόκειτο για κάτι τόσο σοβαρό, εώ, παράλληλα θα αποκτήσουμε αμέτρητες νέες επιλογές στον τρόπο που ντυνόμαστε.

Ως προς το αντρικό καλοκαιρινό στυλ, τα “απαγορευτικά σημεία” που έχουν επικρατήσει είναι ακόμη περισσότερα. Εμείς επιλέγουμε 3 από τα “don’ts” που έχουν μπει για τα καλά στο μυαλό των αντρών και προσπαθούμε να σας απενεχοποιήσουμε. Το καλοκαίρι είναι ξέγνοιαστο κια έτσι πρέπει να είναι και το στυλ σας.

Οι μύθοι του αντρικού καλοκαιρινού ντυσίματος που πρέπει να καταρρίψετε κι εσείς:

1. Τα σανδάλια αφορούν μόνο τα γυναικεία πόδια
Τα σανδάλια είναι ένα άκρως καλοκαιρινό παπούτσι, αφού με τη μεγάλη ζέστη αφήνει το πόδι να αναπνεύσει και δροσίζει τα άκρα του κορμιού. Υπάρχουν πολλών ειδών σανδάλια που ταιριάζουν υπέροχα στους άντρες και δίνει μια φρέσκια νότα στο στυλ τους. Αν επιλέξετε το σωστό παπούτσι, ειδικά σε δερμάτινη υφή και με φαρδιές λωρίδες, θα είστε πολύ στυλάτοι. Επίσης, είναι πολύ καλύτερα από το να φοράτε σαγιονάρες, οι οποίες αρμόζουν περισσότερο στην παραλία.

2. Οι κοντινές αποχρώσεις δεν ταιριάζουν μεταξύ τους
Αντιθέτως, οι κοντινές αποχρώσεις είναι ένας πολύ όμορφος συνδυασμός, αφού πρόκειται για χρώματα που προέρχονται από την ίδια “παλέτα”. Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι η επιλογή των σωστών αποχρώσεων. Είναι καλό, το ένα ενδυματολογικό σας κομμάτι να είναι πιο σκουρόχρωμο ή ανοιχτόχρωμο από το άλλο. Μπορείτε να συνδυάσετε μπλε με γαλάζιο, μπεζ με κίτρινο κλπ.

3. Τα φλοράλ δεν αρμόζουν στο αντρικό ντύσιμο
Tα φλοράλ πουκάμισα έχουν επιστρέψει στη μόδα εδώ και αρκετό καιρό και ταιριάζουν υπέροχα με την καλοκαιρινή διάθεση. Αν επιλέξετε το σωστό σχέδιο, τότε μπορούν να αναδείξουν την χαρούμενη και πιο ξέγνοιαστη πλευρά σας. Είτε σε μικρά ή μεγάλα μοτίβα, είτε με πολλές ή λιγότερες χρωματικές αντιθέσεις, το φλοράλ ταιριάζει σίγουρα στο αντρικό καλοκαιρινό στυλ. (Tip: μπορείτε να το φορέσετε ανοιχτό με στενό λευκό μπλουζάκι από μέσα).