Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Η επιστροφή του MEGA: Οι δημοσιογράφοι που θα μεταδώσουν ζωντανά την ομιλία Τσίπρα

Mega

Η μεγάλη επιστροφή του μεγάλου καναλιού είναι γεγονός! Δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega έλαβαν την απόφαση να αναμεταδώσουν ζωντανά τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αποφάσισαν, επίσης να μεταδώσουν και την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού την Κυριακή.

Μετά από ένα έτος, θα προβληθεί ζωντανά ενημερωτικό πρόγραμμα από το συγκεκριμένο κανάλι. Εκτός απροόπτου, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την επόμενη εβδομάδα, με την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι Mega θα μεταδώσει το Σάββατο την ομιλία του πρωθυπουργού, αναλαμβάνοντας το τιμόνι της παρουσίασης η δημοσιογράφος, Λίνα Δρούγκα, ενώ την Κυριακή που θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τον ρόλο του παρουσιαστή θα αναλάβει ο Αντώνης Φοyρλής.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν για το πολύπαθο κανάλι, που είχε παραμείνει «σιωπηρό» εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Η αναμετάδοση φαίνεται πως αοτελεί προάγγελο για την επιστροφή του καναλιού με νέο πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αχτσιόγλου: Δικλείδες ασφαλείας για τους εργαζόμενους θέτει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τσίπρας στα περίπτερα της ΔΕΘ: Το μετρό δεν είναι πια ανέκδοτο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεοδωράκης: Προτεραιότητα του νέου Κινήματος η σύγκρουση με την καταστροφική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ