array(0) {
}
        
    
Menu
0.19%
Τζίρος: 4.38 εκατ.

Dolce & Gabbana: Κόντρα στο ρεύμα των συγχωνεύσεων του κλάδου, με όπλο τα προϊόντα ομορφιάς

Life & Style

My Style Rocks: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Στέλιο Κουδουνάρη (video)

Στέλιος Κουδουνάρης, Μπέττυ Μαγγίρα, Δημήτρης Αργυρόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Comments

Ολικό «λίφτινγκ» γίνεται στο My Style Rocks με τον Στέλιο Κουδουνάρη να βρίσκεται πλέον εκτός κριτικής επιτροπής.

Αν και αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής ήταν το μόνο σίγουρο πρόσωπο που θα συνέχιζε στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, τελικά φαίνεται πως δεν συμφώνησε με τον σταθμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης αρνήθηκε να κάτσει δίπλα στον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος θα αναλάβει να γεμίσει τη μία θέση από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο αντικαταστάτης του θα είναι ο γνωστός φωτογράφος, Σπύρος Πώρος, ο οποίος θεωρείται ιδανική επιλογή από τους ιθύνοντες του σταθμού του Φαλήρου, καθώς εκτός από καταξιωμένος φωτογράφος, διαθέτει και αιχμηρό σχόλιο.

Το τρίτο πρόσωπο πρόκειται να είναι μία δυναμική γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό. Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι δεν θα επιστρέψει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Όσο για την παρουσίαση του My Style Rocks, όλα δείχνουν πως τη θέση αναλαμβάνει η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dolce & Gabbana: Κόντρα στο ρεύμα των συγχωνεύσεων του κλάδου, με όπλο τα προϊόντα ομορφιάς
Αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε οφειλέτες από το ΚΕΑΟ – 255.000 ειδοποιητήρια
Στο υπουργείο Υποδομών ο Μητσοτάκης – Τον υποδέχθηκαν Δήμας, Κυρανάκης, Ταχιάος
Ταχιάος: ΕΔΕ και κυρώσεις για τη σήραγγα των 160 μέτρων του Μετρό – Δεν υπάρχει κίνδυνος καθίζησης στην Κατεχάκη
Μια Ελληνίδα σε βασιλικές αυλές
Πισπιρίγκου: Δις ισόβια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας – Ομόφωνα ένοχη
Ελλάδα – Σκωτία για τα playoffs του Nations League με αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα
Tesla: Πώς οι σορτάκηδες θησαύρισαν από την μετοχή του Elon Musk – Τεράστια κέρδη άνω των 16,2 δισ. δολ.
Ο «καυτός» φάκελος Κικίλια με τις αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Συνάντηση περιμένουν οι εφοπλιστές
Κυπριακό: Σήμερα η άτυπη συνάντηση στη Γενεύη σε διευρυμένο σχήμα