ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εμφάνιση της Κορίνας Αδραμιτίδου στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ήταν αρκετή για να κάνει το κλίμα έντονο στην εκπομπή.
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκρινε την Κορίνα, βαθμολογώντας τη αρκετά χαμηλά. Συγκεκριμένα δεν βρήκε τίποτα σωστό, ενώ σχολίασε ότι οι εγκυμονούσες δεν φοράνε ούτε τακουνάκι.
Η Ευριδίκη συνέχισε λέγοντας ότι οι εγκυμονούσες κόβουν και τα μαλλιά τους από ένα σημείο και μετά. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει την Κορίνα να ξεσπάσει!
«Άκουσέ με λίγο, για να μιλάμε σοβαρά. Κάνω αυτό το concept, θέλεις να κουρευτώ κιόλας; Τι είναι αυτό που μου λες; Δεν καταλαβαίνω», είπε.
Η Ευρδίκη με ύφος της απάντησε: «Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν δεν σου αρέσει μια βαθμολογία διαμαρτύρεσαι τόσο».
Δείτε το απόσπασμα με την εμφάνιση της Κορίνας Αδραμιτίδου και την ένταση που προκλήθηκε:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης: Μπλόκο στα προϊόντα κάνναβης με ψυχοτρόπες ουσίες με νέα ΚΥΑ – Επιβεβαίωση Μononews
- Τα ισχυρά bids, η επιδρομή των γερμανικών «πάντσερς» στην METLEN, η μεγάλη σύγκρουση Κόπι – Καμπουρίδη, ο εξαφανισμένος Γιαννάκης Λαβράνος, η Λούλου Ζέιν αφεντικό της Naftomar, τι συμβαίνει στο ΜΜ με τον Χατζηδάκη και η top κίνηση Πιέρ
- Νίκος Χαρδαλιάς: Επενδύσεις άνω των 180 εκατ. ευρώ για το «The Greater Athens Region»
- Παπουτσάνης: Εστίαση στα επώνυμα προϊόντα – Στο ραντάρ και νέες εξαγορές
