Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

My Style Rocks: «Ανάβει φωτιές» η Χριστίνα Παπαδέλλη (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Χριστίνα Παπαδέλλη εμφανίστηκε πιο καυτή από ποτέ! Το concept που επέλεξε η διαγωνιζόμενη ήταν μία εμφάνιση σε ένα κλαμπ. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι «Όλοι οι φίλοι μου, μου λένε, πού είναι η Χριστίνα που ξέρουμε, που ντύνεται για να βγει στα club; Εδώ είμαι πιο πολύ φορτωμένη, αυτοί με έχουν συνηθίσει αλλιώς».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ωστόσο την προέτρεψε να κλείσει λίγο το αποκαλυπτικό σακάκι που φορούσε λέγοντας ότι «Θα ήθελα λίγο πιο κλειστό το σακάκι. Θα χορέψεις σε αυτό το club; Δεν βολεύει πολύ! Έχεις χορέψει έτσι ή κουνήθηκες; Δηλαδή τώρα μπορείς να χορέψεις, έτσι; Να σε δούμε μια φορά να χορεύεις ρε Χριστίνα».

Από τη μεριά της η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε την παίκτρια: «Μέσα από το σακάκι τι έχεις; Δεν παίζει να ανοίξει περισσότερο. Είναι πάρα πολύ sexy το μπούστο σου και πάρα πολύ ωραίο! Μπράβο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας σύντροφος της Ειρήνης Στεριανού του GNTM (pic + video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντάσεις και συγκινήσεις στο σημερινό επεισόδιο του GNTM – Ποια κοπέλα αποχωρεί; (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The Ellen Show: Θεαματικά κόλπα, αλλά και αποτυχίες σε νερό και πάγο