• LIFE&STYLE

    κα. Τζένη Ρουσσέα, υποκλίνομαι!

    Τζένη Ρουσσέα

    Τζένη Ρουσσέα


    Κλασάτη και αριστοκρατική, η κυρία του θεάτρου και του παλιού καλού ελληνικού σινεμά, η κ. Τζένη Ρουσσέα έκανε μία σπάνια εμφάνιση. Στα 84 της χρόνια παραμένει μία από τις πιο συγκλονιστικές παρουσίες και η εμφάνισή της στην πρεμιέρα της παράστασης “Επικίνδυνες σχέσεις” στο Θέατρο Άλμα, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη και την Εβελίνα Παπούλια, απλά αποδεικνύουν το μεγαλείο της.

    Η παράσταση ήταν υπέροχη και το κοινό χειροκρότησε με πάθος του πρωταγωνιστές. Ωστόσο,  τις εντυπώσεις έκλεψε η αγαπημένη ηθοποιός Τζένη Ρουσσέα, που πόζαρε μαζί με τους συναδέλφους της χαμογελαστή και κεφάτη. Το καλοκαίρι, η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε εκφράσει το παράπονό της για την οικονομική της κατάσταση “Πλέον περνάω πολύ δύσκολα οικονομικά. Μου έκοψαν τόσο πολύ τη σύνταξη, που τα 415 ευρώ που μου δίνουν, σκέφτομαι να τα στείλω στη Βουλή, στους βουλευτές μας. Ίσως τα χρειάζονται περισσότερο από μένα, που για 60 χρόνια δουλεύω ασταμάτητα” ωστόσο η ίδια παραμένει συμπαθέστατη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μία θέση στις Χρυσές Σφαίρες κέρδισε επάξια ο “Αστακός” του Γ. Λάνθιμου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ά. Γεωργιάδης: Πρόεδρε @atsipras στο ταξίδι σου στην Kούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον κ. Αρτεμίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντώνης Κανάκης: Υποδέχτηκε με τον απόλυτο τρόπο την κόρη του – Η καλύτερη έναρξη της εκπομπής (video)



    ΣΧΟΛΙΑ