Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Μύκονος: Ρέμος, Πηλαδάκης, Ψινάκης και Δούκισσα λικνίζονται στους ρυθμούς του David Guetta (pics+video)

Ήταν όλοι εκεί! Μετά το Παρίσι και τους ποδοσφαιρόφιλους στο Euro της Γαλλίας ο διεθνούς φήμης dj David Guetta βρέθηκε στα dexx του Cavo Paradiso παρασύροντας στον ξέφρενο ρυθμό των μεγάλων dance επιτυχιών του, το “διψασμένο” κοινό που γέμισε το μυκονιάτικο cluβ.

Ανάμεσα στους θαυμαστές του David Guetta που έσπευσαν να τον απολαύσουν ήταν ο Αντώνης Ρέμος και στενός του φίλος Κώστας Πηλαδάκης, ο Ηλίας Ψινάκης, αλλά και η Δούκισσα Νομικού με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, οι οποίοι χόρευαν ασταμάτητα!

Εκεί όμως ήταν και η κάμερα του Mykonos Live Tv για να δώσει μια γεύση για το τι έγινε!  Το στιγμιότυπο με τους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz στο 6.46 του βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=bJZqU7XM-yY

Θυμηθείτε (και λικνιστείτε στους ρυθμούς του) και το super-show του Guetta κάτω από τον πύργο του Eiffel για το Euro 2016 της Γαλλίας:

Διαβάστε ακόμη:

http://www.mononews.gr/gimni-apokalipsi-kolazi-epidoxi-proti-kiria-ton-ipa-melania-trump/63479

http://www.mononews.gr/pio-viagra-antres-echoun-enan-anelpisto-simmacho-gia-kalitero-ke-perissotero-sex/63622