ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αναφέρθηκε στην πρόσφατη συμμετοχή του στο X-Factor.
«Η τηλεόραση ήταν πάντα συνοδευτική και προωθητική του ραδιοφώνου που κάνω. Θα μπορούσα να με ενδιαφέρει, ιδιαίτερα από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.
«Η τελευταία μου συμμετοχή στην τηλεόραση ήταν το X Factor. Εντάξει, δεν ήταν κάτι που εμένα με τρέλανε. Εκεί πήγα κάπως υπηρεσιακά. Δεν είχε όμως καμία σχέση με αυτό που κάνω στο ραδιόφωνο».
Σε ερώτηση που αφορούσε την Ελένη Φουρέιρα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είπε:
«Η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να χτυπάει σε διπλό ταμπλό. Στο ελληνικό και το ξένο» τόνισε, σε άλλο σημείο, ο ραδιοφωνικός παραγωγός για να συμπληρώσει, όμως, πως «σαν την Φουρέιρα υπάρχουν άλλες 1000 τραγουδίστριες».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=SZ1DWnrdhBM&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαθιός Πυρίμαχα: Συρρίκνωση καθαρών ζημιών το 2024, στις 781 χιλιάδες ευρώ
- Jumbo: Στα 320 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024 – «Παραμένουμε αισιόδοξοι αλλά και παρανοϊκά επιφυλακτικοί»
- Τουρκία: Διαψεύδει ότι έστειλε στο Πακιστάν έξι αεροσκάφη με αμυντικό υλικό
- Κωδικοποιείται ο Τελωνειακός Κώδικας – Ψηφιοποιούνται οι διαδικασίες
