• LIFE&STYLE

    Μια συγκινητική κίνηση που ”ζέστανε” τους άστεγους

    • NewsRoom


    Νεαρά κορίτσια στην Φλόριντα μοίρασαν ρούχα για τους άστεγους. Θέλοντας να δείξουν ότι νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους τα μικρά αυτά κορίτσια συγκέντρωσαν πάνω από 100 μπουφάν και τα τοποθέτησαν σε κολώνες φωτισμού. Η διοργανώτρια της δράσης, Jenny Tarr LeMieux, ρώτησε τις μαμάδες των φίλων της κόρης της αν ήθελαν να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των ρούχων, ζητώντας δωρεές από γνωστούς και φίλους. Στη συνέχεια τα κορίτσια έγραψαν τα ταμπελάκια και όλη η διαδικασία αποτέλεσε μία ωραία εμπειρία γι’ αυτά.

    florinta 1

    Επάνω στα ρούχα τα κορίτσια είχαν τοποθετήσει καρτελάκια που έγραφαν: «Δεν έχω χαθεί. Αν βρίσκεσαι έξω στο κρύο πάρε με για να παραμείνεις ζεστός», προτρέποντας του άστεγους να τα πάρουν.Οι μικρές εθελόντριες παρακολούθησαν από απόσταση τους ανθρώπους που διάβαζαν τα ταμπελάκια και δοκίμαζαν τα μπουφάν για να δουν αν τους ταιριάζουν στο μέγεθος και ένιωσαν χαρά, γιατί γνώριζαν ότι βοήθησαν κάποιους συνανθρώπους τους να ζεσταθούν σε μία δύσκολη ημέρα.

    florinta 4

    Πράξεις σαν και αυτή των μικρών κοριτσιών στον Καναδά, πρέπει να μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν ανάγκη και μας χρειάζονται. Ένα μάθημα καλοσύνης και ανθρωπιάς  για όλους μας.

    florinta 3



    ΣΧΟΛΙΑ