• MEN

    Τελικά, τι ζητούν οι γυναίκες από τους άντρες;

    ζευγάρι


    Οι γυναίκες έλκονται από ποικίλα χαρακτηριστικά, τα οποία πολλές φορές διαφέρουν ανά περιπτώσεις. Δηλαδή, όταν μια γυναίκα αποφασίσει να βγει ραντεβού με κάποιον, σημαίνει ότι υπάρχουν μερικά στοιχεία που της αρέσουν. Δεν σημαίνει, όμως, ότι αυτά τα στοιχεία θα την κρατήσουν και αργότερα.

    Η διαδικασία των “ραντεβού” και η διαδικασία της “σχέσης” είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις, γι΄αυτό και οι γυναίκες μπορεί να δείξουν ενδιαφέρον σε άλλα κομμάτια του εαυτού σας αν πρόκειται για μια γνωριμία και σε άλλα αν πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό, όπως για μια σχέση.

    Επίσης, να ξέρετε πως αν και το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη χημεία και την συναναστροφή δύο ανθρώπων, οι σεξουαλικές σας επιδόσεις δεν μπορούν να υπερκαλύψουν όλα τα άλλα όσο καλοί κι αν είστε.

    Επομένως, για να την κατακτήσεις ολοκληρωτικά ψυχή τε και σώματι, η συμπεριφορά σου θα πρέπει να έχει μερικά (ή όλα!) από τα παρακάτω, σύμφωνα με τις απόψεις των γυναικών στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα ήθελαν να έχει ο υποψήφιος σύντροφός τους:

    ζευγάρι

    1. Να είναι καλός συνομιλητής
    Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι και για να επιτευχθεί αυτό δεν γίνεται να μιλάει μόνο ο ένας.

    2. Να είναι καλός ακροατής
    Είναι σημαντικό ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου να σε ακούει και να δίνει την απαραίτητη προσοχή στα λεγόμενα σου, καλά και κακά.

    3. Να βοηθά στο σπίτι
    Οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν ισχύει ότι η γυναίκα κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Το ζευγάρι “κρατά” από κοινού ένα σπίτι και ο καθένας βοηθά όπου και όπως μπορεί.

    4. Να έχει αναπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη
    Δηλαδή, να μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του, να μοιράζεται τις ανάγκες του, να μη διστάζει να ζητήσει βοήθεια, να παραδέχεται τα λάθη του.

    5. Να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες
    Είναι πολύ κολακευτικό για μια γυναίκα να προσέχει ή να θυμάται ο σύντροφός της πράγματα που την αφορούν. Καθημερινές συνήθειες, τις κινήσεις της, το χρώμα που αγαπά.

    6. Να έχει αίσθηση του στυλ
    Δεν είπαμε να γνωρίζει από μόδα ή να ακολουθεί τις τάσεις, αλλά να είναι καλαίσθητος καθώς και να γνωρίζει πώς να ντυθεί ανάλογα με την περίσταση.

    7. Να είναι “βράχος”
    Δηλαδή, να είναι εκεί. Να μπορεί η σύντροφός του να στηριχθεί πάνω του. Ούτε ντάντεμα ούτε αυστηρή κριτική. Να συμπαραστέκεται ανθρώπινα.

    8. Να είναι ευθύς
    Να εννοούν αυτά που λένε, δηλαδή οι πράξεις να συμπίπτουν με τα λόγια τους και το αντίστροφο. Να είναι ειλικρινείς.



    ΣΧΟΛΙΑ