• MEN

    Σεξ: 5 περίεργα πράγματα που αγνοούσες

    σεξ


    Εκεί που νομίζαμε ότι γνωρίζαμε αρκετά ή πολλά ή τα πάντα σχετικά με το σεξ, έρχονται διάφορες έρευνες που μας δείχνουν πως υπάρχει μια πληθώρα πραγμάτων, τα οποία δεν γνωρίζαμε. Δεν αναφερόμαστε τόσο στην ίδια την πράξη, όσο σε κάποια περίεργα στοιχεία που το μυαλό μας δεν τα είχε σκεφτεί ποτέ.

    Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε κάποια συζήτηση περί σεξ, μπορείτε να δείξετε πόσο πιο ενημερωμένοι είστε και να τους αφήσετε όλους άφωνους με τα παράξενα γεγονότα που ξέρετε για το θέμα! Τι πορίσματα, λοιπόν, έχει βγάλει η επιστήμη, σχετικά με το πολυσυζητημένο θέμα του σεξ;

    1. Και οι άντρες μπορούν να προσποιηθούν
    Δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση η “υποκρισία” ενός οργασμού. Σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί από το πανεπιστήμιο του Κάνσας το 2010, το 28% των αντρών έχει προσποιηθεί οργασμό.

    Orgasm GIF - Find & Share on GIPHY

    2. Τα ετερώνυμα δεν έλκονται
    Πόσες και πόσες φορές χρησιμοποιήσαμε τη φράση “Τα ετερώνυμα έλκονται”; Να που, τελικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Καθώς οι άνθρωποι έχουν την τάση να έλκονται από ανθρώπους που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τους ίδιους, απεφάνθη μια μελέτη προσομοίωσης σε υπολογιστές.

    3. Η συχνή ενασχόληση με τα video games ρίχνει τη λίμπιντο
    Σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει στην Ιταλία, οι άντρες που παίζουν video games πάνω από μία ώρα την ημέρα, έχουν λιγότερη όρεξη για σεξ. Ωστόσο, σύμφωνα με άλλη μελέτη, οι συγκεκριμένοι άντρες αντέχουν περισσότερη ώρα κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης.

    4. Οι ιδιοκτήτες γάτας είναι πιθανότερο να αρέσκονται στο ΒDSM
    Αυτό κι αν είναι από τα πιο περίεργα πράγματα που μάθαμε! Η απίθανη συσχέτιση γάτας και BDSM, που προήλθε από μια μελέτη, έχει ως έξης: το τοξόπλασμα (ένας τύπος παράσιτου που συναντάται στις γάτες) είναι δυνατό να κάνει τους ιδιοκτήτες τους να διεγείρονται σεξουαλικά απ’ τον φόβο, την υποτακτικότητα και τον κίνδυνο.

    Sexy Fifty Shades Of Grey GIF - Find & Share on GIPHY

    5. Οι γυναίκες “ανάβουν” με πολλά είδη πορνό
    Οι έρευνες λένε πως οι άντρες διεγείρονται με συγκεκριμένα είδη πορνό, με αυτά που εμπίπτουν στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Αντιθέτως, οι γυναίκες διεγείρονται πολύ πιο εύκολα στη θέα του σεξ και μπορούν να “ανάψουν” με περισσότερα είδη.



    ΣΧΟΛΙΑ