ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τώρα βέβαια με έναν ήλιο να λάμπει και μια θερμοκρασία που ξεπερνούσε τους 22 βαθμούς, πώς μπορεί κανείς να απολαύσει το άκρως χριστουγεννιάτικο γεύμα διά χειρός του αστεράτου σεφ του ξενοδοχείου Αστέριου Κουστούδη;
Μια σούπα κάστανο με κρέμα πικραμύγδαλο και βύσσινα συνοδευόμενη από μια φέτα brioche αρωματισμένη με espresso άρχισε το γεύμα που συνεχίσθηκε με ένα εξαιρετικό σιγομαγειρεμένο μοσχάρι με σως από τρούφα και ζυμαρικά γεμιστά με μανιτάρια του δάσους, να τα καλύπτει μια μους από τυρί γκερεμέζι.
Το, δε, dessert ήταν μια τάρτα με υφές πραλίνας φουντουκιού και μαρμελάδα μοσχολέμονο.
Όλα αυτά τα συνόδευαν λευκό κρασί Ασύρτικο και Μαλαγουζιά σε λευκό ή Αγιωργίτικο Cabernet σε κόκκινο.
Ο Διευθυντής της Μεγάλης Βρεταννίας, κ. Hom Parviz, μαζι με τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσων, Μαρία Κουτζάμπαση, και την υποδιευθύντρια, κ. Αννέτα Σβορώνου, μας υποδέχθηκαν με ένα ποτήρι σαμπάνια, και όπως κάθε χρόνο είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με συναδέλφους και να τα πούμε εκτός δημοσιογραφικών υποχρεώσεων.
Και όπως μου έλεγε η Υποδιευθύντρια του ξενοδοχείου, κ. Αννέττα Σβορώνου, αυτές τις μέρες έχουν συνεχώς γεύματα.
Το προηγούμενο μεσημέρι είχαν τους εκπροσώπους των ταξιδιωτικών γραφείων που συνεργάζονται με το ξενοδοχείο, και πάει λέγοντας μέχρι τα Χριστούγεννα.
Η ωραία μουσική από το πιάνο και τη βιολίστρια με τις ωραίες μελωδίες ζέσταναν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.
Ο τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, που κέρδισε στην κλήρωση του λαχνού μια διαμονή μιας βραδιάς σε σουίτα της Μεγάλης Βρεταννίας!!!!
Διαβάστε επίσης:
Η Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου
Φαίη Μπέη – Ιλεάνα Ισμυρίδη: Χριστουγεννιάτικο Pop Up Project σε Αθήνα και Λονδίνο