array(0) {
}
        
    
Menu
-0.6%
Τζίρος: 168.03 εκατ.

Οι «Ανταποδοτικοί δασμοί» Τραμπ και η απάντηση της ΕΕ

Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τέλος το «Πάμε Πακέτο» από τον Alpha

Βίκυ Χατζηβασιλείου
Comments

Σε αδιέξοδο έφτασαν οι συζητήσεις μεταξύ της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Alpha

Όπως όλα δείχνουν η παρουσιάστρια διακόπτει τη συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας, αφού ο σταθμός δεν επιθυμεί να συνεχίσει η εκπομπή «Πάμε Πακέτο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV Έθνος, η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη, καθώς η αντιπρόταση του καναλιού δεν έγινε αποδεκτή από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η τελευταία επικοινωνία μεταξύ της Βίκυς Χατζηβασιλείου και του Alpha πραγματοποιήθηκε στις 8 Αυγούστου.

Στέλεχος του καναλιού ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο σταθμός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» και της αντιπρότεινε καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Η συζήτηση δεν προχώρησε σε βάθος, καθώς η παρουσιάστρια δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την αντιπρόταση. Στο σημείο εκείνο ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προς το παρόν ξεκουράζεται στη Χαλκιδική και ολοκληρώνει τη συγγραφή του τέταρτου βιβλίου της. Σε πρώτη φάση δεν σκοπεύει να επανακάμψει τηλεοπτικό, τουλάχιστον άμεσα.

Άλλωστε, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα είχε κάνει συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, η ολοκλήρωση των συζητήσεών της με τον Alpha το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου συνέπεσε χρονικά με την περίοδο που στην ουσία τα υπόλοιπα κανάλια είχαν κλείσει το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν.

Πάντως το «Πάμε Πακέτο» δεν πρόκειται να μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ο τίτλος και τα δικαιώματα της εκπομπής παραμένουν στον Alpha, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει η πρόθεση να αξιοποιηθούν.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «Ανταποδοτικοί δασμοί» Τραμπ και η απάντηση της ΕΕ
ΗΠΑ: Αεροπορική επιδρομή στη Σομαλία εναντίον Τζιχαντιστών
Κίνα – Ιαπωνία – Ν. Κορέα: Προς μια «τριμερή συμφωνία ελεύθερου εμπορίου» ως απάντηση στους δασμούς Τραμπ
Φορολογικές δηλώσεις: 43.000 δηλώσεις την ημέρα – Οι αλλαγές και οι διευκολύνσεις
Μιανμάρ – Σεισμός: Ανεβαίνει τρομακτικά ο αριθμός των νεκρών στους 1644 – Τι συμβαίνει στη χώρα
«Καλάθι του Πάσχα» και «Καλάθι του Νονού»: Τι προβλέπεται και πότε τίθεται σε ισχύ
Ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ: Συνάντηση με Νετανιάχου και Ισαάκ Χέρτσογκ – Τι θα συζητηθεί
Ένα φιλανθρωπικό Gala Όπερας στο Κολλέγιο Αθηνών, a night with a Star και η κοπή πίτας στην Q&R
Καμπανάκι για κοκκύτη και ιλαρά – Τι έδειξε νέα μελέτη του ΕΟΔΥ για τα παιδιά, τα δύο προβλήματα
Θοδωρής Λιβάνιος στο mononews: Αξιολόγηση κρατικών και αυτοδιοικητικών υπηρεσιών από τον υπολογιστή ή το κινητό