• Media

    Τζάμπα… Λιάγκας: Η ευκολία του παρουσιαστή να ζητά συγγνώμη και τα κροκοδείλια δάκρυα

    Γιώργος Λιάγκας

    Γιώργος Λιάγκας


    Ο Αμερικανός συγγραφέας Αμπρόουζ Μπηρς, ο κατά κόσμον «Πικρόχολος Μπηρς», ο «πιο Μοχθηρός άνθρωπος του Σαν Φρανσίσκο», που «αντρώθηκε» στον πόλεμο Βορείων και Νοτίων, συνήθιζε να στηλιτεύει σκληρά και πικρόχολα να ειρωνεύεται όσους ζητούσαν συνεχώς συγγνώμη για τα λάθη τους υποστηρίζοντας ότι «Το να ζητάς συγγνώμη είναι σαν να θέτεις τις βάσεις για μελλοντικές προσβολές». Ένα απόφθεγμα κομμένο και ραμμένο στην τυπολογία των ανθρώπων στην οποία ανήκει και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας ο οποίος έχει τη συγγνώμη στο τσεπάκι του, την παίζει ταχυδακτυλουργικά στα δάχτυλα, την προσφέρει απλόχερα σαν καθρεφτάκια στους «Ινδιάνους» της τηλεθέασης, σε μια ιδιότυπη, δική του λογική τύπου «λέω, ξελέω» όπως ακριβώς έκανε ένας άτακτος και παραβατικός μαθητής του Δημοτικού όταν σε περασμένες δεκαετίες του τραβούσαν το αυτί για τις αταξίες του.

    Αυτή τη φορά το αυτί του Λιάγκα τραβήχτηκε λίγο παραπάνω, όταν υπερέβη τα εσκαμμένα με την περιγραφή του σπιτιού του άταφου ακόμη τότε, ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Τζoρτζ Μπάλντοκ με τον μεσίτη να περιγράφει live το αχανές living room και τις ευρύχωρες αποθήκες της πολυτελούς μεζονέτας σαν να βρισκόταν σε εκπομπή telemarketing για real estate.

    «Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» έσπευσε να γράψει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας σε story που ανέβασε στο Instagram του, απολογούμενος για τη δημοσιογραφική κάλυψη της υπόθεσης.

    Λίγες ώρες μετά το story του και συγκεκριμένα το πρωί της 11ης Οκτωβρίου ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε και μέσω της εκπομπής του «Το Πρωινό». Ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές παραδέχτηκε ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος που, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν χωρά καμία δικαιολογία.

    Τα τεχνητά κροκοδείλια δάκρυα

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γ. Λιάγκας ζητά με κροκοδείλια δάκρυα συγγνώμη για τα καμώματά του. Είναι η πολλοστή αλλά ίσως η τελευταία καθώς το πρόσφατο ατόπημα του κόστισε μια «βαθιά κίτρινη» κάρτα από τον CEO του καναλιού, ενδεχομένως την παρουσίαση του κυριακάτικου ζωντανού τηλεπαιχνιδιού «The People’s Choice», κάποιες χιλιάδες ευρώ από διαφημιζόμενους που αποσύρθηκαν γιατί δεν θέλουν μόνο visibility αλλά και brand safety, την απειλή παραίτησης της Αφροδίτης Γραμμέλη και φυσικά μέρος του τηλεοπτικού κοινού που πίνει νερό στο όνομά του το οποίο (όνομα) τώρα πρέπει να κάνει τηλεοπτικούς μαραθώνιους αγάπης προκειμένου να αποκαταστήσει.

    Ναι ο «μάγος» του infotainment είναι πλέον γυμνός και κάποιος πρέπει να τον ντύσει με πιο κόσμιο χιτώνα για να βγει καθαρός στο πεδίο κυρίως να πάψει εξαιτίας του performance τηλεθέασης να γίνεται το ρυμουλκό, το παράδειγμα, και τελικά το άρμα στο οποίο δένονται και άλλα παρόμοια προϊόντα που τον μιμούνται για να αντλήσουν και αυτά λίγη από τη δόξα της τηλεθέασης.

    Σου ‘χω έτοιμη συγγνώμη

    Το έκανε πάντα και δεν είναι η πρώτη φορά. Βλέποντας ότι με μια συγγνώμη «καθαρίζει, λευκαίνει, απολυμαίνει», δεν το έχει σε τίποτα να πει ό,τι έχει να πει, να προσβάλλει, να πονέσει, να ειρωνευθεί, να περιγελάσει και στη συνέχεια να τα αποσύρει, μετά από μια εκατόμβη tweets, ένα παραλήρημα δηλητηριωδών posts στην «αρένα» του FB, μια απόκοσμη και καθυστερημένη κατά 5 ημέρες πρόσκληση του ΕΣΡ, ένα τράβηγμα αυτιού των αφεντικών ή ένα θερμόαιμο τηλεφώνημα από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

    Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς…

    Αρπαχτή ο Ρέμος; Συγγνώμη, Λάθος!

    Το μακρινό 2014, ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει τις εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στην Αμερική, χαρακτηρίζοντάς τες ως «αρπαχτή», αναφερόμενος στη συνήθεια των ομογενών να πετούν δολάρια πάνω στη σκηνή όπου τραγουδούσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Το σχόλιο προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς πολλοί το θεώρησαν προσβλητικό για τον Ρέμο και για τον τρόπο με τον οποίο οι ομογενείς έδειχναν την εκτίμησή τους στον τραγουδιστή. Μια εύκολη συγγνώμη και τελειώσαμε…

    Το 2015 επιτέθηκε στη συνάδελφό του, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguard». Η συνάδελφός του κατέθεσε αγωγή εναντίον του, ενώ της επιδικάστηκε αποζημίωση 8.000 ευρώ.

    Αργότερα τα βρήκαν, την κάλεσε στην εκπομπή του, το 2017, της ζήτησε «συγγνώμη» και όλα μέλι-γάλα.

    Και πάλι το 2015, ο Διονύσης Σχοινάς δέχτηκε τη «συγγνώμη» του παρουσιαστή επειδή στην εκπομπή με συνέντευξη για το νέο του τραγούδι δεν ακούστηκε ποτέ το τραγούδι.

    Όχι κυρία Άντζελα Δημητρίου, δεν αλλάζετε τους άνδρες σαν τα πουκάμισα!

    Το 2016, η «συγγνώμη» του αφορούσε την Άντζελα Δημητρίου. Ο Γιώργος Λιάγκας, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη δημοφιλή τραγουδίστρια, επανερχόμενος σε μια παλαιότερη παρεξήγησή τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις δηλώσεις της τραγουδίστριας, όπου εξέφρασε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι δεν βρήκε τους σωστούς άντρες στη ζωή της, ο Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί σε μια δική του παλιότερη δήλωση που είχε στενοχωρήσει την Άντζελα Δημητρίου. Συγκεκριμένα, είχε πει πως η τραγουδίστρια «αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα» κάτι που την είχε ενοχλήσει. Ζητώντας συγγνώμη, ο Λιάγκας δήλωσε πως αγαπάει πολύ την Άντζελα Δημητρίου και αποσύρει αυτή τη δήλωση, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

    Είναι νεκρόφιλη η Αθηναΐς Νέγκα; Ε….όχι, πλάκα έκανα

    Στη συνέχεια, σειρά πήρε η Αθηναΐς Νέγκα, το 2017, την οποία είχε αποκαλέσει «νεκρόφιλη», συνεχίζοντας: «Γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;»! Εννοείται ότι στο δικαστήριο κλήθηκε να πληρώσει 2.000 ευρώ και να εκφράσει δημοσίως, για άλλη μια φορά, τη «συγγνώμη» του.

    Το Νοέμβριο 2019, σχετικά με την περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας από συμφοιτητή της που εκσπερμάτισε στην πλάτη της στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, η κατάσταση ξέφυγε, όταν το πάνελ της εκπομπής του έσκασε στα γέλια, με αφορμή το περιστατικό!

    Ο παρουσιαστής είχε καλεσμένη τη Σοφία Βογιατζάκη. Προς το τέλος της συνέντευξης, η ηθοποιός τον ρώτησε πώς τα πάει αυτό το διάστημα αναφερόμενη στα ζωδιακά δεδομένα του ζωδίου του παρουσιαστή. Ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε με την απάντηση του πως πνευματικά και ψυχολογικά είναι σε αυτό το λάθος που έκανε με τους συνεργάτες του. «Χάλια! Κάναμε μια βλακεία μεγάλη, την πληρώνουμε, δικαίως. Βλακεία μας μεγάλη! Την πληρώνουμε, ζητήσαμε συγγνώμη και η ζωή προχωράει… Τι να κάνουμε; Δύσκολο».

    Για το περιστατικό, η ΕΣΗΕΑ τον διέγραψε για διάστημα έξι μηνών και βεβαίως μετά επέστρεψε στους κόλπους της.

    Στις 11 Φεβρουαρίου 2021 ο Γιώργος Λιάγκας επικαλέστηκε την ιδιότητα του δημοσιογράφου, για να αναφερθεί σε μια σεξουαλική επίθεση από βουλευτή κατά νεαρού δημοσιογράφου χωρίς να αναφερθεί στο όνομά του, διασύροντας συλλήβδην ολόκληρη τη Βουλή. Ζήτησε συγγνώμη και όλα ΟΚ.

    Το 2021 η κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου, πρώην σύζυγος του εφοπλιστή, Γιάννη Κούστα, δεν υπήρξε σκληρή μαζί του, αποσύροντας τη μήνυση εναντίον του, μετά τη δημόσια «συγγνώμη» του παρουσιαστή! Στις 3 Ιουλίου 2020, ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της τελευταίας του εκπομπής, αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη Σοφία Γιαννικοπούλου για όσα είχαν ειπωθεί στον τηλεοπτικό αέρα το προηγούμενο φθινόπωρο. Ο ίδιος πήρε τον λόγο και ανέφερε πως δεν επιθυμεί να αφήνει ανοιχτά μέτωπα και πληγές, καθώς αυτό δεν αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα του. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αναφέρθηκαν σχόλια που, όπως τόνισε, ειπώθηκαν άθελά τους και χωρίς καμία πρόθεση να θίξουν την κ. Γιαννικοπούλου. Η θεματολογία δεν ήταν δική του επιλογή τότε, και παρόλο που δεν είχε καμία πρόθεση να την πληγώσει, αναγνώρισε πως η κατάσταση ξέφυγε και η ίδια στεναχωρήθηκε δικαιολογημένα. Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχθηκε πως παρατράβηξαν το θέμα, ζήτησε συγγνώμη και έκλεισε την εκπομπή δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί να αφήνει ανοιχτές πληγές.

    Φωτογραφίες με βιασμό. Όχι, λάθος!

    Τον Οκτώβριο του 2022 ο Γιώργος Λιάγκας προκάλεσε αντιδράσεις αναφέροντας ότι είδε φωτογραφίες που σχετίζονται με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, λέγοντας ότι σε μια από αυτές φαινόταν ο βιασμός της. Την επόμενη επιχείρησε να διευκρινίσει τα λεγόμενά του, υποστηρίζοντας ότι παρεξηγήθηκε και ότι δεν έχει πρόσβαση σε δικογραφία. Σημείωσε ότι είδε μόνο φωτογραφίες της 12χρονης στα social media. Το περιστατικό προκάλεσε συζήτηση για τη διαχείριση ευαίσθητων θεμάτων από τα ΜΜΕ, ενώ ζητήθηκε και η παρέμβαση του ΕΣΡ για την προστασία των ανηλίκων.

    Τον Φεβρουάριο του 2023, η «συγγνώμη» του αφορούσε τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο Μπο, με τον παρουσιαστή να ζητά από τον τραγουδιστή να μεσολαβήσει ούτως ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του με τον Χρήστο Δάντη.

    «Εύχομαι το τραγούδι με τον Δάντη να σκίσει. Να του πεις του Δάντη σε παρακαλώ επειδή κάνετε παρέα, κάποτε είχα πει κάτι που τον είχε πειράξει, του έχω ζητήσει συγγνώμη δημόσια και δεν την έχει δεχτεί» είπε ο δημοσιογράφος, λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης.

    «Πες του, επειδή είναι άνδρας κι αυτός, αρσενικό και επιτυχημένος, ότι το εννοούσα το συγγνώμη και θέλω να μας τα βρεις εσύ» πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον Μπο.

    Τα έβαλε και με την Ακρίτα, αλλά με μια συγγνώμη το έκλεισε

    Στις 29 Ιουνίου 2023, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μια φράση της Έλενας Ακρίτα σχετικά με την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο 35%, σημειώνοντας με σαρκασμό ότι η Ακρίτα έγινε πολιτικός και προσπαθεί να «σώσει την Ελλάδα». Επέκρινε τη δήλωσή της ότι 6 στους 10 Έλληνες δεν ψήφισαν τον Μητσοτάκη, ενώ ανέφερε πως η ίδια αγνοεί το γεγονός ότι 8 στους 10 δεν ψήφισαν τον Τσίπρα. Στη συνέχεια, η Έλενα Ακρίτα απάντησε μέσω γραπτού μηνύματος, δηλώνοντας ότι ο Λιάγκας ερμήνευσε λανθασμένα τη δήλωσή της για το 35%, που αφορούσε το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όχι τις εκλογές της Κυριακής. Επίσης, ειρωνεύτηκε την ενασχόλησή του με εκείνη, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε κάνει ένα σαρδάμ κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Ο Γιώργος Λιάγκας ανταπάντησε δημόσια στην εκπομπή του, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος στην ερμηνεία του 35%, ζητώντας συγγνώμη γι’ αυτό, ενώ τόνισε ότι θα αποσύρει το όνομά της από τη λίστα των καλεσμένων της εκπομπής του για να μην την φέρνει σε δύσκολη θέση. Στο τέλος, η Ακρίτα σχολίασε την απολογία του Λιάγκα, λέγοντας ότι «μετά από έναν μακροσκελή μονόλογο, μού ζήτησε συγγνώμη» και δήλωσε ότι προχωρά παρακάτω.

    Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2023 το τερμάτισε. Στην εκπομπή του με το θέμα του θανάτου του Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά έγραψε φαρδιά πλατιά στον τίτλο του ρεπορτάζ «Ξέφραγο αμπέλι το λιμάνι όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει». Πάλι είχε πεθάνει ένας άνθρωπος, πάλι ζήτησε συγγνώμη.

    Έπαιξε βίντεο με Μητροπολίτη που είχε «κοιμηθεί», εντάξει λάθος!

    Στις 25 Ιανουαρίου 2024, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα διέπραξε ένα σοβαρό λάθος κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νομοσχέδιο περί γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια και τη στάση της εκκλησίας. Η συζήτηση είχε ήδη ενταθεί όταν ο Λιάγκας παρουσίασε ένα βίντεο, λέγοντας: «Να ακούσουμε τις δηλώσεις του μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, Παύλου». Ωστόσο, σε αυτό το σημείο έγινε ένα σημαντικό λάθος, καθώς ο Μητροπολίτης Παύλος είχε κοιμηθεί στις 13 Ιανουαρίου 2019, και πλέον Μητροπολίτης Σιατίστης είναι ο Αθανάσιος. Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Ανδρέας Καραγιάννης αποκάλυψε την αλήθεια στο πλατό, σημειώνοντας ότι ο Μητροπολίτης Παύλος δεν είναι πλέον εν ζωή και ότι τα λεγόμενα που ακούστηκαν προέρχονταν από πριν την κοίμησή του. Ο Γιώργος Λιάγκας αναγνώρισε το λάθος και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως, παρόλο που έκαναν λάθος, τα λόγια που προβλήθηκαν ανήκαν σε ένα άνθρωπο της εκκλησίας.

    Συγγνώμη και στον Χαϊκάλη!

    Την 1η Οκτωβρίου 2024, ο Λιάγκας ζητά δημόσια συγγνώμη στον Παύλο Χαϊκάλησε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Καθώς οι δύο τους συζητούσαν, ο Λιάγκας αναφέρθηκε στο παρελθόν και εξέφρασε την απολογία του για τα σχόλια που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της έντονης περιόδου του κινήματος #MeToo. Στρέφοντας τον λόγο στον Παύλο Χαϊκάλη, αναγνώρισε ότι οι σχέσεις τους είχαν περάσει από δυσκολίες, αλλά τόνισε πόσο εκτιμά το ταλέντο του, τονίζοντας ότι τον θεωρεί έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς της χώρας. Αναγνώρισε ότι ο Χαϊκάλης βρέθηκε στο επίκεντρο του κινήματος άδικα, καθώς ποτέ δεν κατηγορήθηκε επίσημα σε δικαστικό επίπεδο. Ο Λιάγκας παραδέχτηκε πως η κριτική που έκανε τότε, επηρεασμένη από την έντονη ατμόσφαιρα της εποχής, τον αδίκησε, και αισθάνθηκε την ανάγκη να το αναγνωρίσει δημόσια. Ο Παύλος Χαϊκάλης αποδέχτηκε τη συγγνώμη, αναφέροντας ως παράδειγμα μια δήλωση του Μιχάλη Ρέππα, επισημαίνοντας ότι η αποδοχή αυτή αποτελεί μέρος της εξέλιξης και του διαλόγου.

    Συγγνώμη για το τίποτα

    Στις 23 Δεκεμβρίου 2021 ο Γιώργος Λιάγκας ζητά «Συγγνώμη για την ιδιωτική παρένθεση». Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μόλις δικαιωθεί στη δικαστική αντιδικία με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής εταιρίας που του «έφαγε» 300.000 ευρώ. Με αφορμή τη σύνδεση που είχε με τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο στο πλαίσιο συζήτησης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο ποινικολόγος αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα, ανακοινώνοντας ότι η απόφαση καθαρογράφτηκε και σε αυτή φαίνεται ότι υπάρχει ευθύνη και της χρηματιστηριακής εταιρίας.

    Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του για το χαρμόσυνο νέο (video) «Μου κάνεις χριστουγεννιάτικο δώρο. Συγγνώμη για την ιδιωτική παρένθεση, δεν το γνώριζα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

    Πήρε και μια ειρωνική συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖαίο Παππά

    Στις 13 Δεκεμβρίου 2023 η εκπομπή του Λιάγκα είχε θέμα τη στοχοποίησή του από τον Νίκο Παππά ως χονδροφοβικό.

    Για τα προβλήματα που σκέφτεται σχετικά με το μεγάλωμα ενός παιδιού σήμερα, ο μπασκετμπολίστας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να φέρεις έναν άνθρωπο στο κόσμο σε αυτήν την κακεντρεχή και μισαλλόδοξη κοινωνία. Σκέφτομαι, αν αύριο – μεθαύριο κάνω παιδί με μία κοπέλα από το Ζαίρ και μου βγει πιο μελαμψό, θα φοβάται μη βγει από το σπίτι. (Σκέφτομαι) Αν γίνει γκέι, θα φοβάμαι μην είναι δακτυλοδειχτούμενο στο σχολείο και του κάνουν bullying; (Σκέφτομαι) Αν βάλει τηλεόραση, να δει το κράζει ο Μπέος ή άμα βγει χοντρό να το κράζει ο Λιάγκας;».

    Η αντίδραση του δημοσιογράφου ήταν άμεση, καθώς κάλεσε μέσα από το «Πρωινό» τον Νίκο Παππά να του ζητήσει συγγνώμη. Ενοχλημένος και με έντονο ύφος, είπε στον τηλεοπτικό αέρα: «Μια στιγμή, είναι επί προσωπικού. Τον καλώ δημόσια να ζητήσει συγγνώμη. Δεν απειλώ με μηνύσεις και αγωγές, τον καλώ δημόσια και να βγει να πει πότε βγήκα εγώ και κορόιδεψα έναν άνθρωπο που είναι χοντρός. Να βγει, να μου το πει και να ζητήσει συγγνώμη».

    Η απάντηση Παππά

    Ο Νίκος Παππάς απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα και μόνο συγγνώμη δεν ζήτησε με το βίντεο που δημοσίευσε σε Instagram Srories. Αντιθέτως, ανέβασε ένα απόσπασμα από παλιότερη αναφορά του παρουσιαστή στις γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

    «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μία κοπέλα με παραπάνω κιλά από αυτό που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε φυσιολογικό, δεν ξέρω πώς να το πω – δε λέω τη λέξη χοντρή- αλλά λέω μία κοπέλα με παραπάνω κιλά να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της ότι είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι, να είναι υγρή και να είναι στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace», έλεγε το 2019 ο Γιώργος Λιάγκας.

    Ο Νίκος Παππάς με ειρωνική διάθεση έγραψε πάνω από το βίντεο: «Συγγνώμη Γιώργο μου». Ήταν μια φορά που ο Λιάγκας δεν ζήτησε συγγνώμη.

    Άλλωστε όπως λέει ο Αλ Πατσίνο στην ταινία του Σίντεϋ Λούμετ «Ο Δικηγόρος του Διαβόλου» (1988) «Ελευθερία είναι να μη χρειάζεται ποτέ να ζητάς συγγνώμη». Αλλά ο Λιάγκας δεν είναι ελεύθερος είναι δέσμιος του χαρακτήρα του. Και ο χαρακτήρας μας είναι η μοίρα μας (ήθος ανθρώπω δαίμων-Ηράκλειτος).

    Διαβάστε επίσης:

    Αφροδίτη Γραμμέλη: Όλη η αλήθεια για την παραίτησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα
    Δεν φταίει ο Λιάγκας για τα σκουπίδια της τηλεόρασης, αλλά οι… σκουπιδοφάγοι
    Γιώργος Λιάγκας, τα τρία… καλά της μοίρας του: Συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, βίλα στην Τήνο και νέος έρωτας
     



    ΣΧΟΛΙΑ