Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Το Ναυάγιο: Ο Τρύφωνας ξεψυχά στα χέρια του Πέτρου

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Στο Ναυάγιο ο Τρύφωνας ξεψυχά στα χέρια του Πέτρου. Ποιες ήταν οι τελευταίες του κουβέντες πριν πεθάνει;

Στο επεισόδιο 64, η καρδιά του Τρύφωνα δεν μπορεί να αντέξει την προδοσία του Ιπποκράτη. Ψάχνει απελπισμένα να βρει κάποιον να τον προειδοποιήσει για το ποιος πραγματικά είναι ο γαμπρός του.

Η Ειρήνη νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά και ζητάει από τον Ιπποκράτη να ακυρώσουν τη γαμήλια εκδρομή τους και να γυρίσουν στο σπίτι. Θα προλάβει τον πατέρα της ζωντανό; Ο Μιχάλης βοηθάει τη Λίνα να πιάσει δουλειά στην καφετέρια και αυτό φέρνει νέα ένταση ανάμεσα σ’ εκείνη και στον Μάκη.

Παρά τις αντιρρήσεις του Άγγελου, η Βάσω ρωτάει τον Δημήτρη αν ξέρει κάποιον τοκογλύφο στα Χανιά.

Ο Γιώργης στήνει μια παγίδα στην Αλίκη για την κάνει να αποκαλυφθεί, ενώ ο Παντελίδης ετοιμάζει κίτρινα δημοσιεύματα για να «χτυπήσει» τη Στέλλα.

Ο Βασίλης το μαθαίνει και δρα άμεσα, ζητώντας βοήθεια από κάποιον που μπορεί να αντιμετωπίσει τον εχθρό τους. Η Ειρήνη φτάνει στο σπίτι και βρίσκει τον Τρύφωνα να ξεψυχά στα χέρια του Πέτρου.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στην ΕΡΤ με τις διακρίσεις φύλου, τι αγοράζει ο Αλαφούζος, το δράμα του Σεφερλή και ο πόλεμος Καινούργιου με Λιάγκα

Dragons’ Den: Οι 3 επενδύσεις που απέσπασαν €194.783 (video)

«Αρμαγεδδών» μετά τη δικαστική κόντρα ΣΚΑΪ (Κουτσαυτάκη) και Tony Productions (Αντώνη Κανάκη)