Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος πιάνονται στα χέρια

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται απόψε στο Ναυάγιο. Οι μάσκες πέφτουν… Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος πιάνονται στα χέρια. Η Ειρήνη βρίσκεται κλειδωμένη στο δωμάτιο και ανήμπορη να αντιδράσει.

Ακόμα, ο Πέτρος ζητάει από τον Ιπποκράτη να παραδεχθεί τα εγκλήματά του, την ίδια ώρα που το Λιμενικό βρίσκει στη θάλασσα το πτώμα της Ευγενίας. Η κατάθεση του Βασίλη συνταράσσει το δικαστήριο. Η Λίνα βλέπει όλους τους φίλους της να της γυρνούν την πλάτη εξαιτίας της κατάθεσής της.

Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, έρχεται από την αδελφή της: η Βάσω της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πατέρα τους. Ο Δημήτρης απελπισμένος στρέφεται στη μόνη κόρη που του έχει απομείνει, τη Θοδώρα.

Η Αλίκη δηλώνει στους ναυαγούς ότι είναι αποφασισμένη να καταθέσει, αλλά ο Παντελίδης κρύβει έναν άσο στο μανίκι του. Η Στέλλα ζητάει από τον Σάββα να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το μωρό της και να το πάρει πίσω. Η Δήμητρα καταλαβαίνει τι είναι θαμμένο κάτω από τις τριανταφυλλιές. Το τέλος του Ιπποκράτη πλησιάζει.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Στο MEGA η Αναστασία Γιάμαλη

Η τηλεοπτική ζωή που δεν έζησαν: Κρατάει χρόνια το σήριαλ των ματαιωμένων σειρών

Ο χαμός με Ιβάν και Κοκλώνη, η ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, η Καραβάτου πάει Τουρκία και οι νέες αλλαγές στην ΕΡΤ