Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Το Ναυάγιο: Η Δήμητρα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Αποκαλύψεις και συγκλονιστικές εξελίξεις απόψε στις 22:50 στο Ναυάγιο στο MEGA.

Η Δήμητρα, γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον θάνατο του αδελφού της, αποφασίζει να σταθεί στην Ειρήνη και να αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη.

Ο Δημοσθένης και η Αλίκη προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί με το πιστοποιητικό ναυσιπλοΐας του Φοίνιξ και αν ο Παντελίδης το έχει παραποιήσει.

Ακόμα, ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί ότι η Ειρήνη έχει φύγει από το σπίτι και την αναζητάει. Οι καταθέσεις του Μάκη και της Στέλλας συγκινούν το ακροατήριο και δημιουργούν θέμα στον Παντελίδη.

Όταν φτάνει η ώρα της δικής της κατάθεσης, η Λίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να υπερασπιστεί τον Βασιλείου, γεγονός που σοκάρει τους φίλους της.

Η Ειρήνη κινδυνεύει. Ο Πέτρος φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και απαιτεί να τη δει. Η σύγκρουση των δυο ανδρών είναι πια αναπόφευκτη.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Ποια θα είναι η τελική τετράδα

«Made in Turkey» οι παραγωγές του Acun Ilicali για τον ΣΚΑΪ – Οι ζημίες στην Ελλάδα, το ακριβό ευρώ, η ευνοϊκή τουρκική λίρα και η τουρκοκρατία στο Φάληρο

To «L’ERT c’ est moi» του Ζούλα, το αλαλούμ στο Open, που θα πάει η Τατιάνα και ο αθυρόστομος Πέτρος Κωστόπουλος