Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Ποιοι πήραν τα Δημοσιογραφικά Βραβεία Μπότση

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απονέμει Βραβείο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απονέμει Βραβείο

Η δημοσιογραφική οικογένεια έδωσε δυναμικό ‘παρών’ το βράδυ της Δευτέρας στο Ζάππειο, στην 38η απονομή των Δημοσιογραφικών Βραβείων Μπότση, για να τιμήσουν τους συναδέλφους που βράβευσε το Ίδρυμα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πάνος Καραγιάννης στην σύντομη προσφώνηση του υποδέχθηκε τους καλεσμένους με επικεφαλής την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και συνεχάρη τους βραβευόμενους, ενώ μίλησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου και η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

Πριν από την απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων το Δ.Σ. του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βασ. Μπότση απένειμε Ειδικές Τιμητικές Διακρίσεις στον Σμηναγό Χρήστο Μουλά και τον Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη που έφυγαν ως ήρωες στην άνιση μάχη με τον εφιάλτη της φωτιάς, όταν το αεροσκάφος τους κατέπεσε κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στην Εύβοια, τον περασμένο Ιούλιο.

Η Σόνια Χαϊμαντά με την Αγγελική Γυπάκη

Βραβεία έλαβαν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Δάρρας, Ευαγγελία Καρεκλάκη, Απόστολος Μαγγηριάδης, Αλεξία Καλαϊτζή, Ξένια Κουναλάκη και Δημήτρης Νίκας.

Ειδικά βραβεία δόθηκαν στον Γεώργιο Κολοβάτσιο, Ασημίνα Μουστάκα, Ελενα Λάσκαρη, Μαίρη Παπακωνσταντίτου, Στρατη Μπαλάσκα, στην Δημοτική Ραδιοτηλεόραση Ορεστιάδας, στον Μανώλη Κωστίδη, Αντώνη Καραγιανάκη, Μένιο Σακελλαρόπουλο, στον Καθηγητή Πατέρα Αρίσταρχο Γκρέκα, Δημήτρη Τσουκαλά, Δρ. Βασίλη Βασιλόπουλο, Κωνσταντίνο Ντελέζο, στην Εφημερίδα ‘Ευβοική Γνώμη’ και Κωνσταντίνο Φίλανδρο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μπότση, κ. Πάνος Καραγιάννης, ανάμεσα στη Νίνα Βλάχου και τη δημοσιογράφο Βίκυ Παλαιολόγου

Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν ο Γιώργος Λιάνης, ο Κώστας Χαρδαβέλας, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Τάσος Σταθόπουλος, η Άννυ Ταπάσκου, ο Χρήστος Πλεύριας, η Άννα Γριμάνη, η Ελευθερία Κόλλια, ο Παναγιώτης Ρηγοπουλος, ο Ευρύμιος Καλλος, ο Alpha News, το Ηπειρωτικό Μέλλον και η Εφημερίδα Πατρίς.

Και από εμάς συγχαρητήρια!!!!

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας με το βραβείο του

 

Άντζελα Καραγιάννη, Κατερίνα Λυμπεροπούλου

Διαβάστε επίσης:

Εκατομμυριούχος: Έρχεται ο παίκτης που θα κερδίσει τα 100 χιλ. ευρώ;

Το Ναυάγιο: Η ζωή με τον Ιπποκράτη είναι αφόρητη για την Ειρήνη

Mega Stories: Οι backstage ιστορίες του Maestro (pics + video)