array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 137.99 εκατ.

Βανδάλισαν κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σόφια σε διαδήλωση κατά της ένταξης της Βουλγαρίας στο ευρώ

Media

Σπίτι με το MEGA και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Μάριος Φραγκούλης και Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Comments

H εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, αυτή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, υποδέχεται την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενώνοντας «το παρελθόν με το παρόν» σε μία σύγχρονη συναυλία. Μαζί της εμφανίζονται οι μοναδικοί καλλιτέχνες Δήμητρα Γαλάνη, Μάριος Φραγκούλης και Νίκος Πορτοκάλογλου.

Από τον αισθαντικό «Άγγελο», το μοναδικό «Τράβα σκανδάλη» και  το δυναμικό «Κι όλα αυτά που φοβάμαι» μέχρι τις πιο κλασικές μουσικές της επιτυχίες όπως το  «Διθέσιο» και το  «Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί», η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μας ταξιδεύει μελωδικά σε όλα όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα. Στον αέρα του MEGA έρχονται αξέχαστες επιτυχίες, όπως το αγαπημένο ραδιοφωνικό medley του «Δώδεκα» με το «Αν μου τηλεφωνούσες» με τη Δήμητρα Γαλάνη, αλλά και νέες μουσικές συναντήσεις, το «Δικαίωμα» με τον Μάριο Φραγκούλη και το «Δε μας συγχωρώ» με τον Νίκο Πορτοκάλογου.

Με το γνωστό ταμπεραμέντο, τη μοναδική ερμηνεία και το ανεξάντλητο ταλέντο της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βάζει και τη δική της υπογραφή στην αγαπημένη πλέον συνήθεια των τηλεθεατών, κάθε Παρασκευή βράδυ στο MEGA.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 23:10.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βανδάλισαν κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σόφια σε διαδήλωση κατά της ένταξης της Βουλγαρίας στο ευρώ
Συναγερμός στη Γαλλία για επίθεση με μαχαίρι στη Μιλούζ – Πληροφορίες για έναν νεκρό και τραυματίες
Σημαντική χειρονομία: Η επιστροφή στην Ελλάδα ενός κλεμμένου αρχαίου αγγείου
Metlen: Η εισαγωγή στο LSE, τα μέταλλα και η προσδοκία για €2 δισ. EBITDA οδηγούν σε re-rating τη μετοχή
Επίσκεψη Όλ. Κεφαλογιάννη στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα Ημαθίας
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: «Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»
Γεραπετρίτης: Η συμμετοχή της Ελλάδας στο ΣΑ του ΟΗΕ αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ενίσχυση της διεθνούς της παρουσίας
Μακρόν: «Οι σύμμαχοι δεν πρέπει να κάνουν ο ένας τον άλλον να υποφέρει με δασμούς»
Τραμπ: Καλεί τον Μασκ για πιο επιθετικές περικοπές της ομοσπονδιακής κυβέρνησης
Φέζερ (ΥΠΕΣ Γερμανίας): «Αποτρόπαιο και βάναυσο έγκλημα η επίθεση στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος»