Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την διευθύνουσα σύμβουλο, Εύη Κουτσαυτάκη ανακοίνωσε ο όμιλος ΣΚΑΪ.
Η απόφαση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ελήφθη από κοινού, σημειώνεται ότι η κυρία Κουτσαυτάκη συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του ομίλου.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
Ο Όμιλος ΣΚΑΪ και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κυρία Εύη Κουτσαυτάκη ολοκληρώνουν την συνεργασία τους, μετά από κοινού ληφθείσα απόφαση. Η κυρία Κουτσαυτάκη διετέλεσε για πολλά έτη ανώτατο στέλεχος του Ομίλου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του, με ενέργειες που είχαν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την επίτευξη κερδοφόρων χρήσεων σε μία δύσκολη αγορά. Η Διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ την ευχαριστεί θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της βήματα.
Διαβάστε επίσης
Σκάι: Η δεύτερη αποχώρηση της Εύης Κουτσαυτάκη μέσα σε 8 χρόνια
ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα στην Αττική – Πάνω από 685.000 ευρώ η λεία της
Ζελένσκι: Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Τραμπ με τον πόλεμο αν επανεκλεγεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης – ΠΕΦ: Τη Δευτέρα τα σημειώματα για το clawback στις φαρμακευτικές, ο μεγάλος στόχος για το 2025 και το 3ετές μνημόνιο
- Μύκονος: Ο μοναδικός Tom Dixon ενώνει δυνάμεις με το αρχιτεκτονικό στούντιο Α31 για το AIMASIA Residence
- Ρεκόρ τιμών φυσικού αερίου-Ανησυχία για νέα ενεργειακή κρίση
- Η σιωπή του Γιώργου Φλωρίδη
![](https://www.mononews.gr/wp-content/themes/mononews2025/assets/icons/google-news-icon.png)