array(0) {
}
        
    
Menu
-0.79%
Τζίρος: 87.91 εκατ.

Πάπας Φραγκίσκος: Το έργο του σε αριθμούς

Media

Σασμός: Η Καλλιόπη καταστρώνει σχέδιο εναντίον των Βρουλάκηδων

Μαρία Τζομπανάκη, Σασμός
Comments

Στην «καρδιά» του τηλεοπτικού κοινού συνεχίζεται να βρίσκεται ο Σασμός στον ALPHA

Στο σημερινό επεισόδιο η κόντρα ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Παυλή γίνεται όλο και πιο έντονη.

1

Παράλληλα, η Αργυρώ με τον Αστέρη να έχουν μπει στο στόχαστρο του Σταύρου και του Βαγγέλη.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; 

Η αποτυχία του σχεδίου του Λευτέρη για την εξόντωση του Φραγκιαδάκη, προκαλεί την οργή του Ευθύμη, ο οποίος τον υποπτεύεται. Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη, και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ.

Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζει και στην ίδια ότι ήρθε για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Ο Παντελής επισκέπτεται καταρρακωμένος από τη φυγή της Θοδώρας τον Παύλο, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο, και έρχονται πιο κοντά.

Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Στην προσπάθειά του αυτή όμως, αναφέρει κάτι που βάζει σε υποψίες την Αργυρώ.

Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει. Τυφλωμένη από το μίσος και, παρά την επίσκεψη και τις προειδοποιήσεις του παπά Μιχάλη, καταστρώνει ένα σχέδιο, για να κλείσει τους λογαριασμούς της.

Δείτε το sneak preview: 

Σασμός: Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Στον κατάλογο του Netflix το Maestro

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάπας Φραγκίσκος: Το έργο του σε αριθμούς
Wall Street: Νέο sell off στον απόηχο του «πολέμου» Τραμπ-Πάουελ – Απώλειες 2,36% για τον S&P 500 (upd)
ΗΠΑ: Πληροφορίες για αναζήτηση νέου Υπουργού Άμυνας μετά το δεύτερο σκάνδαλο διαρροής πληροφοριών
Παπασταύρου και Τσάφος: Επίσκεψη στον ΑΔΜΗΕ – Το «ευχαριστώ» στους εργαζόμενους
ΗΠΑ – Ορλάντο: Αεροσκάφος της Delta Air Lines πήρε φωτιά
Ρωσία: Θα αναλύσει πρόταση Ζελένσκι για εκεχειρία
Ισραήλ: Νέες αποκαλύψεις από τον επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας κατά Νετανιάχου
Νέα επίθεση Τραμπ στον πρόεδρο της Fed: «Τεράστιος loser, θα επιβραδύνει την οικονομία αν δεν μειώσει τα επιτόκια αμέσως»
Κορκίδης: Ενθαρρυντική είναι η πρώτη αποτίμηση της πασχαλινής αγοράς
«Τρέχουν» τα μεγάλα έργα υποδομής το 2025 – Ποια ολοκληρώνονται