array(0) {
}
        
    
Menu
-0.79%
Τζίρος: 87.91 εκατ.

Τελεσίγραφο Τραμπ στο Ουκρανικό: Αποχωρούμε από τις συνομιλίες αν δεν υπάρξει άμεσα πρόοδος – Τι είπε για Κίνα και Πάουελ

Media

«Saison Morte»: Η νέα συμπαραγωγή της Nova

«Saison Morte»
Comments

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, είναι συμπαραγωγός στην ταινία «Saison Morte».

Η περιπέτεια μυστηρίου σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία του Θανάση Τότσικα, κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 4 Μαΐου και θα μεταδοθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό.

1

Η υπόθεση της ταινίας «Saison Morte» εξελίσσεται τον χειμώνα στη Μήλο όπου ένας άνδρας καλεί την αστυνομία από κάποιο ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε μια ερημική τοποθεσία του νησιού. Όταν φτάνει η αστυνομία, βρίσκει τον άνδρα τραυματισμένο, την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δολοφονημένη καθώς επίσης και βίαια δολοφονημένο το συνάδελφο του. Κανείς δεν υπάρχει που να μπορεί να πει τι έγινε στο ξενοδοχείο, πέρα από τον ίδιο. Έτσι, ξεκινάει να αφηγείται στην αστυνομία μια ιστορία στην οποία κανένας δεν είναι αυτό που φαίνεται κι όλα και όλοι αλλάζουν ρόλους και θέσεις μέχρι την τελική ανατροπή.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι Δημήτρης Λάλος, Ορέστης Τζιόβας, Τζένη Θεωνά, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Ταταύλαλης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Όλγα Δαμάνη, Μάνος Βακούσης.

Με την ταινία «Saison Morte», η Nova, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα για περισσότερα από 20 χρόνια την ελληνική κινηματογραφική βιομηχανία με περισσότερες από 140 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών και έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

ACTION 24: Η νέα εκπομπή «Η Ελλάδα στις κάλπες» έρχεται κάθε απόγευμα στις 17:00

Η Ντόρα Κουτροκόη έρχεται στο ACTION 24 με την εκπομπή «Εξελίξεις»

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος στη Δαμασκό, στην πρώτη επίσκεψη μετά από 16 χρόνια
Τελεσίγραφο Τραμπ στο Ουκρανικό: Αποχωρούμε από τις συνομιλίες αν δεν υπάρξει άμεσα πρόοδος – Τι είπε για Κίνα και Πάουελ
Κίνα: Θα απαντήσει με «αποφασιστηκότητα» στα αμερικανικά λιμενικά τέλη σε κινεζικά πλοία
Η Google στην αντεπίθεση: Ετοιμάζει έφεση για την απόφαση του μονοπωλίου
Ζελένσκι: Κι άλλες κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες που εμπλέκονται στην παραγωγή ρωσικών πυραύλων
Τραμπ – Στάρμερ: Συνομίλησαν τηλεφωνικά για εμπόριο, Ουκρανία, Ιράν
Έξοδος Πάσχα: Ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα
Υεμένη: Οι Χούθι είπαν πως εκτόξευσαν πυραύλους προς το Ισραήλ και δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα
Ουκρανία: Το Κίεβο ανέκτησε 909 σορούς Ουκρανών στρατιωτών
Εγνατία: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος οδηγός φορτηγού που εμπλέκεται στο τροχαίο στον Πολύμυλο Κοζάνης