• Media

    Το «ναυάγιο» του Νίκου Κοκλώνη, το «ευχαριστώ που σου χρωστώ» σε Κυριακόπουλο, Μαρινάκη, Σαββίδη και οικογένεια Βαρδινογιάννη, η πικρία για τους λυκό-φιλους που τον αποκαλούσαν «λ@μ%γιο»

    Νίκος Κοκλώνης

    Νίκος Κοκλώνης


    «Φίλος είναι αυτός που έχει τους ίδιους εχθρούς μ’ εσένα» υποστήριζε ο Αμερικανός πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν και με αυτό το παράδειγμα ο Νίκος Κοκλώνης, στα τωρινά δύσκολα ονοματίζει τους φίλους που του στάθηκαν στα… ακόμη πιο δύσκολα του παρελθόντος.

    Με αυτό τον τρόπο στέλνει και ένα έμμεσο μήνυμα στους κοινούς εχθρούς που θεωρεί ότι ενδεχομένως έχει με τον  Πάνο Κυριακόπουλο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένεια Βαρδινογιάννη που «τον στήριξαν στη δύσκολη περίοδο που πέρασε πρόσφατα» όπως δήλωσε ως καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά στο ίδιο κανάλι στο οποίο έχει αναλάβει το content και την εμπορική εκμετάλλευσή της ψυχαγωγίας, το Open. Ο παρουσιαστής και παραγωγός αναφέρθηκε σε περιστατικά και συμπεριφορές που τον ενόχλησαν, ενώ μίλησε και για τους ιδιοκτήτες των καναλιών που στάθηκαν δίπλα του όταν ακούστηκαν «τρελά πράγματα για τον ίδιο».

    «Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα… Είδα κόσμο που περνούσα και μου έλεγαν ‘πόσο καλός είστε κ. Κοκλώνη και σας ευχαριστούμε’ να λένε ‘άντε μωρέ αυτός, το λαμόγιο’. Οι ίδιοι άνθρωποι που εγώ τους πλήρωνα και έδινα και παραπάνω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης. Ποιους να εννοεί, άραγε; Άβυσσος η ψυχή του Κοκλώνη και για να μην τους ονοματίζει προφανώς θα έχει τους λόγους του. Πάντως ορισμένοι συνεργάτες φαίνεται ότι αποχώρησαν με ελαφρά πηδηματάκια ή ενδεχομένως και να αρνούνται να εμφανίζονται στο pay roll της Barking Well Media, εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Πριν από σχεδόν 4 χρόνια (11/11/2020) ο παραγωγός και παρουσιαστής είχε «κλείσει» τον ιστορικό διευθυντή προγράμματος του παλιού Mega, Πέτρο Μπούτο που είχε αναλάβει καθήκοντα Executive Vice President (EVP) / Strategy & Programming.

    Στις 8 Απριλίου 2021 ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη στον τομέα της παραγωγής, ο Βαγγέλης Νυδριώτης εντάχθηκε στην «οικογένεια» της Barking Well Media για να ενισχύσει τον τομέα των παραγωγών της. Ωστόσο αμφότεροι σήμερα λάμπουν δια της απουσίας τους (και δεν ανακοινώθηκε ποτέ η αποχώρησή τους) από το site της Barking Well Media στο section του ανθρώπινου δυναμικού στο οποίο έχουν απομείνει ο Νίκος Κοκλώνης, CEO & Founder, η Αγλαΐα Λάτσιου, Chief Operating Officer and Productions Manager, η Έλενα Κατραβά με πιο σεμνό ρόλο (Head of Content) έναντι του παρελθόντος (Executive Vice President) και οι Δώρα Πνευματικάτου και Κωνσταντίνος Κυριακού, αμφότεροι Executive Producer.  Επίσης έχει αποχωρήσει και η Αλίνα Ευαγγελινού προκειμένου να αναλάβει χρέη Creative Producer στην εταιρεία παραγωγής «Αργοναύτες».

    Στην πραγματικότητα ίσως κανείς να μην τον πρόδωσε, ίσως να αποχώρησαν μετά τις αρρυθμίες στην καταβολή των μισθών και αμοιβών τόσο της BarkingWell Media όσο και της θυγατρικής της Red Smile. Γιατί οι δύσκολες μέρες δεν τέλειωσαν με το άνοιγμα των λογαριασμών της εταιρείας μετά τον έλεγχο του οικονομικού εισαγγελέα του ογκωδέστατου φακέλου για απάτες κατά του δημοσίου που απέστειλε τον Φεβρουάριο του 2023 ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

    Μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να είναι ένας χαρισματικός κονφερανσιέ και presenter στα σώου που παρουσιάζει σε άλλα κανάλια αλλά στο Open σημειώθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν κάποιες παρατυπίες σε εκπομπές του καναλιού (Next Please, Πρωϊνό Σου Σου) με προσφορές-μαϊμού σε αεροπορικά ταξίδια της Clever Holidays αξίας 99 ευρώ που εκτοξευόταν σε πολλαπλάσιο ποσό όταν ερχόταν η ώρα της αναχώρησης.

    Και μέσα σε αυτό το σκηνικό, οι εκπομπές που διαφημίζονται πανηγυρικά τελειώνουν άδοξα και πριν την ώρα τους (TV Queen). Το πρότζεκτ δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε καθημερινά ήταν αρκετά χαμηλά. Αλλά στο κανάλι καταφθάνει η Τατιάνα Στεφανίδου, ο πήχης είναι ψηλά και οι προσδοκίες μεγάλες.

    Διαβάστε επίσης

    ΟΠΑΠ Game Time: Τι βλέπει ο Νίκος Νταμπίζας στο ντέρμπι Ολλανδία-Γαλλία και η υπόσχεση για γκολ στη Γερμανία

    O Νίκος Ζιώγαλας και η Αντιγόνη Ψυχράμη έρχονται στο «ΓΚΑΡΑΖ»

    Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης ξεσπά στην Ειρήνη



    ΣΧΟΛΙΑ