• Media

    Ο Γιάννης Σαββιδάκης και η Δανάη Μιχαλάκη έρχονται στο «ΓΚΑΡΑΖ»


    Ο Ζήσης Ρούμπος αναλαμβάνει να εκτοξεύσει την διάθεσή μας στα ύψη αυτή την Κυριακή στις 23:50, με το νέο επεισόδιο του «ΓKΑΡΑΖ» αποκλειστικά στο ACTION 24. Αυτή την εβδομάδα υποδεχόμαστε τον Γιάννη Σαββιδάκη και την Δανάη Μιχαλάκη σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, γέλιο και εκπλήξεις στην κεφάτη ατμόσφαιρα του «ΓKΑΡΑΖ».

    Τραγουδιστής, συνθέτης ,στιχουργός και ηθοποιός, ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι ένας πολυδιάστατος καλλιτέχνης, που μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την μακρόχρονη πορεία του. Πώς ένιωσε το 1989 πρωτοεμφανιζόμενος στη σκηνή της Εurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο; Πώς συνεργάστηκε με την Χαρούλα Αλεξίου και τον Μίμη Πλέσσα; Τί θυμάται από τα γυρίσματα της σειράς «Της Ελλάδος τα Παιδιά»; Νικητής του «Υοur Face Sounds Familiar», εντυπωσίασε τραγουδώντας από Tina Turner μέχρι Ψαραντώνη. Ο Γιάννης Σαββιδάκης με την κιθάρα του «Έχει τον τρόπο» να μας θυμίσει τους λόγους που παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές.

    Αμέσως μετά έρχεται στο «ΓΚΑΡΑΖ» η Δανάη Μιχαλάκη, κόρη του ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη και με μητέρα δασκάλα χορού, δηλώνει πως ο καλλιτεχνικός χώρος ήταν για εκείνη μονόδρομος. Καθιερώθηκε ερμηνεύοντας τη Δρόσω στη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η ίδια μας μιλάει για την διαδρομή της και πώς, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ερμηνεύσει ρόλους σε Ηρώδειο και Επίδαυρο.
    Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24 κάθε Κυριακή στις 23:50! Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!

    Δείτε το τρέιλερ: 

    Μην χάσετε το ολοκαίνουργιο επεισόδιο αυτή την Κυριακή στις 23:50 στο ACTION 24!

     

    Διαβάστε επίσης:

    Σκυλακάκης: 3.000 επιχειρήσεις θα επιστρέψουν κάτω από 2 εκατ. ευρώ επιδοτήσεων ρεύματος

    Στη Λευκωσία το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο ΟΠΑΠ παρέδωσε ένα γήπεδο 5×5 στο Κορωπί για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»



    ΣΧΟΛΙΑ