Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Netflix: Αγοράζει το πιο διάσημο κανάλι του YouTube

Reed Hastings, επικεφαλής Netflix

Reed Hastings, πρόεδρος Netflix

Προ των θυρών του Netflix βρίσκεται ένα από τα πιο γνωστά και επισκέψιμα talk shows του YouTube.

Πρόκειται για το κανάλι «Hot Ones» και το διάσημο talk show με τον Sean Evans, ο οποίος, τα τελυταία χρόνια έχει φιλοξενήσει αμέτρητες διασημότητες του αθλητισμού, της μουσικής και φυσικά του σινεμά και της τηλεόρασης.

Η αμερικανή εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών λέγεται ότι επιθυμεί  να φέρει μια ζωντανή βερσιόν του Hot Ones, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει το πιο τηλεοπτικό περιεχόμενο που προσφέρει στους συνδρομητές της.

Ακόμη τίποτα δεν έχει γίνει επίσημο, παρόλα αυτά οι πληροφορίες επιμένουν ότι  το Netflix θέλει να φέρει τον Sean Evans σε ρόλο παρουσιαστή αυτών των special live επεισοδίων του Hot Ones, ειδικά για την πλατφόρμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διαδικασία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα πρώιμο στάδιο διαπραγματεύσεων.

Το Hot Ones είναι  ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλέστερα YouTube κανάλια του κόσμου, με πάνω από 16 εκατομμύρια συνδρομητές και 4 δις προβολές.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ έχουν φάει τις καυτερές του φτερούγες όπως ο Paul Rudd, η Margot Robbie, η Sydney Sweeney, η Scarlett Johansson, o Tom Holland, o Kevin Hart, η Courteney Cox (Φιλαράκια), ο Chris Hemsworth, ο Lewis Hamilton της F1, και πιο πρόσφατα οι Ariana Grande, David Beckham, Ryan Reynolds και Hugh Jackman.

Στο Hot Ones οι celebrities καλούνται να απαντήσουν στις ερωτήσεις τρώγοντας 10 φτερούγες βουτηγμένες σε 10 καυτερές σως, με τον βαθμό δυσκολίας να… ανεβάζει τη θερμοκρασία όσο πλησιάζουν προς το τέλος του «Hot Ones Gauntlet».

Διαβάστε επίσης:

Κρεμλίνο: Σαφείς αιχμές για την στήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, με αφορμη την απόπειρα δολοφονίας κατά Τράμπ

ΕΟΠΥΥ για τις εικονικές συνταγογραφήσεις: Στη δικαιοσύνη όσοι επιχειρούν απάτη σε βάρος των ασφαλισμένων

Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ: Ποιoς είναι ο 58χρονος βασικός ύποπτος που συνελήφθη – Τι λέει το FBI