• Media

    Νέο πρόγραμμα ΑΝΤ1: Το prequel της Μάγισσας + 3 νέες σειρές

    Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2024-2025


    Ένα prequel, ένα reunion φίλων και Πρωινό χωρίς… ζώδια έρχονται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τη σεζόν 2024-2025.

    Σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό με φόντο τη Μαρίνα του Φλοίσβου, ο CEO του ΑΝΤ1 TV, Γιώργος Λεβέντης και ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Νίκος Χριστοφόρου παρουσίασαν σε δημοσιογράφους το πρόγραμμα που θα δούμε από το φθινόπωρο.

    Κάνοντας μία ανασκόπηση για τη σεζόν που πέρασε, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι «Είχαμε κάποιους στόχους και τους πετύχαμε. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα. Ο Όμιλος ΑΝΤ1 συνεχίζει να είναι ένας όμιλος καινοτόμος και να κάνει πρωτοποριακά πράγματα», ενώ συμπλήρωσε ότι «Χτίζουμε μια εταιρεία “content factory”. Ο ΑΝΤ1 ήταν πάντα φιλόδοξος και συνεχίζει να είναι».

    Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη συνεργασία του Ομίλου ΑΝΤ1 με Media στα Βαλκάνια, σε Αυστραλία και ΗΠΑ. Επιπλέον, τόνισε ότι τα Village Cinemas αποτέλεσαν καλή επένδυση για τον Όμιλο, ενώ ανανεώθηκε και η ιστοσελίδα antenna.gr.

    Σύμφωνα με τον κ. Χριστοφόρου οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ έχουν σημειώσει αύξηση.

    Στην ενημέρωση, ο Νίκος Χατζηνικολάου εκτός από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», θα παρουσιάσει τον «Ενικό». Μία εκπομπή που επαναφέρει το κανάλι του Αμαρουσίου.

    Κάθε πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης θα μάς λέει «Καλημέρα Ελλάδα», χωρίς τη Μαρία Αναστασοπούλου.

    Καλημέρα Ελλάδα

    Στην πρωινή καθημερινή ζώνη, ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει με το Πρωινό, ωστόσο, μετά την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα, αφαιρείται η ενότητα με τα ζώδια. Όπως δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου, η εκπομπή έχει αρκετό infotainment και πήραν την απόφαση να εξαιρέσουν το κομμάτι των ζωδίων.

    Γιώργος Λιάγκας

    Όσον αφορά στο Σαββατοκύριακο, ο σταθμός βρίσκεται ακόμη στην αναζήτηση του προσώπου που θα διαδεχθεί την Μπέττυ Μαγγίρα.

    Το επιτυχημένο show επενδύσεων, Dragons’ Den, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε για δεύτερη σεζόν, θα επιστρέψει και του χρόνου με την προσθήκη νέων Dragons. Μάλιστα, χθες, Τετάρτη, ήταν η πρώτη ημέρα των κάστινγκ για τα πρόσωπα-επιχειρηματίες που θα μπουν στον 3ο κύκλο.

    Όπως είναι γνωστό, ο ΑΝΤ1 επανενώνει τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη και επαναφέρει το επιτυχημένο ταξιδιωτικό σόου, World Party. Αν και ο τίτλος της εκπομπής δεν έχει οριστικοποιηθεί, ο προσωρινός τίτλος είναι S&G Reunion, από τα αρχικά των δύο παρουσιαστών.

    Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκτός από τον Εκατομμυριούχο και το The 2Night Show, θα παρουσιάσει μια ταξιδιωτική εκπομπή, με τίτλο Road Show.

    Βασικός πυλώνας του προγράμματος του σταθμού, παραμένει η μυθοπλασία, με τρεις νέες σειρές και ένα prequel να έρχονται σύντομα στις οθόνες μας.

    Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση γίνεται ένα prequel σειράς. Ο λόγος για τη Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά, που θα διαδραματίζεται 100 χρόνια πριν από τη Μάγισσα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Μαρία Κίτσου και τον Ηλία Μελέτη. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

    Στη σειρά θα ακούσουμε ιταλικά και λατινικά, κάποια απο τα οποία ακούσαμε απο τη Μαρία Κίτσου σε βίντεο που προβλήθηκε.

    Grand Hotel

    Ακόμα μία σειρά εποχής προσθέτει στο πρόγραμμά του ΑΝΤ1 και αυτή είναι το Grand Hotel, με την ιστορία να λαμβάνει χώρα στην Κηφισιά του 1925. Πρόκειται για μία σειρά μυστηρίου, με στοιχεία crime και κρυφούς έρωτες. Το Grand Hotel έρχεται τον Σεπτέμβριο και στόχος του σταθμού είναι να προβάλλεται καθημερινά.

    Grand Hotel
    Το cast του Grand Hotel

    Μια μικρή έκπληξη μας επιφύλασσαν, καθώς συνδεθήκαμε live με το καστ την ώρα του table read.

    Όλοι οι ηθοποιοί δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τη νέα σειρά.

    Στις νέες σειρές που θα δούμε είναι η κωμωδία VIΠ Καλά Γεράματα και το ψυχολογικό θρίλερ Παιχνίδια Εκδίκησης. Το δεύτερο θα είναι βασισμένο στο βρετανικό Doctor Foster του bbc, που αποτελείται από μόλις 10 επεισόδια, ενώ έχει γίνει remake και στην Τουρκία με περισσότερα επεισόδια. Πάντως, η ελληνική εκδοχή αναμένεται να έχει περισσότερα από 50 επεισόδια.

    Όπως μας αποκάλυψαν τα στελέχη του ΑΝΤ1, επιθυμία είναι να συνεχίσει με δεύτερη σεζόν και η σειρά Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη.

    Ξεχωριστές σειρές για το ΑΝΤ1+ δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο, οι υπάρχουσες σειρές ενδέχεται να μοιραστούν στην τηλεόραση και την πλατφόρμα.

    Ξένες σειρές, ταινίες, αλλά και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως τα Europa και Conference League και η Formula 1 θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

    Ενισχύεται το MakTV

    Με μία νέα scripted σειρά θα ενισχυθεί το πρόγραμμα του Μακεδονία TV, με τίτλο Δικαστικές Υποθέσεις, στον δρόμο που χάραξαν οι Οικογενειακές Ιστορίες…

    Αμερικανικές crime σειρές, όπως το CSI και το Criminal Minds θα συνεχίσουν να προβάλλονται και του χρόνου, ενώ θα έρθουν και νέες σειρές.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρία Αναστασοπούλου: Η ευέλικτη διαδρομίστρια με τις μέτριες ικανότητες, η wannabe εκπομπάρχης που παρέμεινε δεύτερο βιολί

    Αλαφούζος: Από «κύριος Θλιμμένος», χαλκέντερος καναλάρχης του ΣΚΑΙ και από την arrogant διοίκηση στην αναζήτηση manager-«νοικοκύρη»

    Η Δήμητρα Κούστα με την Άννα Βίσση στο freak show του Jean Paul Gaultier



    ΣΧΟΛΙΑ