array(0) {
}
        
    
Menu
-0.6%
Τζίρος: 168.03 εκατ.

Αυξήσεις μισθών στα σώματα ασφαλείας: Ερώτηση ετοιμάζουν γαλάζιοι βουλευτές

Media

Mega Stories: Οι backstage ιστορίες του Maestro (pics + video)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Maestro στο Mega Stories
Comments

Το «Maestro» επέστρεψε με τη δεύτερη, πολυαναμενόμενη σεζόν του στο MEGA και το Netflix.

Η πρώτη ελληνική τηλεοπτική παραγωγή που μπήκε στον κατάλογο της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming και σημείωσε καινοφανή –για τα εγχώρια δεδομένα- διεθνή επιτυχία βρίσκεται σε γυρίσματα για την τρίτη και τελευταία σεζόν της.

1

Τι συμβαίνει όμως πίσω από τις κάμερες; Tι αποκαλύπτει και τι σκέφτεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το «Maestro» αλλά και για τα επαγγελματικά βήματά του την επόμενη ημέρα; Τι σκέφτονται και πώς εισπράττουν την αποδοχή οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς;

Απόψε στις 00:10, το «MEGA Stories» ταξιδεύει από την Αθήνα στην Κέρκυρα κι από εκεί στους Παξούς και τους Αντίπαξους για να ζήσει από κοντά τα γυρίσματα, για λίγες ημέρες, μαζί με τους ήρωες του «Maestro».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδέχεται τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στο σετ και μαζί ιχνηλατούν όλη τη διαδρομή της σειράς: από την αρχική, πρώτη σύλληψη της ιδέας μέχρι την απόφαση για την υλοποίησή της, τη μετάδοση στην ελληνική τηλεόραση και βέβαια την οικουμενική γλώσσα της που τελικά οδήγησε στη συμπερίληψη της σειράς στο Netflix.

Τις δικές τους ιστορίες από τον κόσμο που έπλασε ο ταλαντούχος και ευρηματικός δημιουργός μοιράζονται οι ηθοποιοί της σειράς: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Κώστας Μπερικόπουλος.

Κλέλια Ανδριολάτου
Δώρα Αναγνωστοπούλου και Κλέλια Ανδριολάτου
Ορέστης Χαλκιάς και Δώρα Αναγνωστοπούλου
Ορέστης Χαλκιάς και Δώρα Αναγνωστοπούλου

O Φάνης Μουρατίδης εξομολογείται πως, πλέον, οι επισκέπτες των Παξών από το εξωτερικό όχι μόνο τον αναγνωρίζουν αλλά τον προσφωνούν «Τhe Μayor», εξαιτίας του ρόλου του δημάρχου που ερμηνεύει στο «Maestro».

Δώρα Αναγνωστοπούλου και Φάνης Μουρατίδης
Δώρα Αναγνωστοπούλου και Φάνης Μουρατίδης

Συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Stories» παραχωρούν, επίσης, η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη, που εναλλάσσονται στους ρόλους της οικοδέσποινας και της συνεντευξιαζόμενης και μιλούν με τον αμίμητο, απολαυστικό, «χειροποίητο» τρόπο τους για την εμπειρία από τα παρασκήνια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Χάρις Αλεξίου και Μαρία Καβογιάννη
Χάρις Αλεξίου και Μαρία Καβογιάννη

Για την επίδραση που είχε το «Maestro» στην τοπική κοινωνία των Παξών μιλούν στη Δώρα Αναγνωστοπούλου ο δήμαρχος του νησιού, Σπύρος Βλαχόπουλος, η διευθύντρια του σχολείου και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, Ιωάννα Χρονοπούλου, και ο executive producer της Foss Productions, Στέλιος Κοτιώνης, εξηγώντας γιατί η σειρά καθήλωσε το παγκόσμιο κοινό.

MAESTRO
Το Mega Stories στα γυρίσματα του Maestro

Δείτε το trailer:

 

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Η Κλέλια και ο Αντώνης ψάχνουν διέξοδο

Maestro: Υποκλίθηκαν οι τηλεθεατές

Ολυμπιακός: Στο MEGA ο ιστορικός τελικός του Conference League

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξήσεις μισθών στα σώματα ασφαλείας: Ερώτηση ετοιμάζουν γαλάζιοι βουλευτές
Ο υποκριτής Κικίλιας, τα βαριά πορτοφόλια στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το Helikon και ο ΑΔΜΗΕ, το παρασκήνιο με την Phos Bank και την Εκκλησία, τι συμβαίνει με τον manager Μπρουμίδη, το νέο χάος στις Σπέτσες και ένα εφοπλιστικό quiz
Ντόναλντ Τραμπ και Ευρωπαίοι προμηθευτές
Η μάχη στις τηλεπικοινωνίες μετά την είσοδο της Volton και οι κινήσεις της ΔΕΗ
Βασίλη Κικίλια, έχεις μπερδέψει το μπόι σου με τη σκιά σου – Αρθρο παρέμβαση
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο mononews: Χρέος του πολιτικού είναι να αλλάζει τα πράγματα, να αφήνει αποτύπωμα μεταρρυθμίσεων
Πόσο «φουσκώνει» ο φόρος μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού
Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των Cenergy, Lamda, Εθνική, Apple και Tesla
Ολικά πλεονάσματα (και) φέτος «ζητούν» οι αγορές – «Κλειδί» το 2025 για τους επενδυτές
Η πεμπτουσία της αξιοπιστίας και γιατί είναι η Aegan τώρα ο κορυφαίος στόχος επιθετικής εξαγοράς στο Χ.Α.