• Media

    Maestro: Η μετατραυματική εμπειρία

    • NewsRoom
    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο 3ο επεισόδιο του Maestro

    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο 3ο επεισόδιο του Maestro


    Ο ερχομός του μωρού αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή του Ορέστη στο τρίτο επεισόδιο του Maestro, την Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 22:40 στο MEGA.

    Οι ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προσπαθούν να διαχειριστούν τις συνέπειες και τα τραύματα που έφερε στη ζωή του καθενός η δολοφονία του Χαράλαμπου.

    Τι θα δούμε στο 3ο Επεισόδιο της δεύτερης σεζόν…

    «METATRAVMA»

    Ο Ορέστης έχει βρει στο Ωδείο ένα μέρος όπου καταφέρνει να ξεπερνάει το τραύμα που του άφησε αυτό που έζησε στο νησί.

    Η άφιξη του παιδιού, του δίνει νέο ρόλο στη ζωή, που όμως παλεύει να διαχειριστεί ενώ η Αλεξάνδρα βιώνει επιλόχεια κατάθλιψη και βασανίζεται από τις φοβίες της. Το μωρό αυτό αλλάζει τις δυναμικές στη σχέση τους και φανερώνει όλες τις αδυναμίες που μπορεί να έχει αυτή.

    Ο έρωτας του Ορέστη για την Κλέλια δεν έχει σβήσει, όμως είναι αδύνατον και για τους δυο να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Η συνάντηση τους θα ξεκαθαρίσει την ανάγκη και των δύο να προχωρήσουν.

    Όλοι οι ήρωες, ο καθένας με τον τρόπο του, βιώνουν αυτήν τη μετατραυματική εμπειρία και όλοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να την ξεπεράσουν. Χωρίς επιτυχία. Ο φόβος ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί το πτώμα του Χαράλαμπου καθορίζει κάθε τους κίνηση.

    Διαβάστε επίσης:

    Mega Stories: Οι backstage ιστορίες του Maestro (pics + video)

    Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος και η Ευγενία βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους

    Η Vogue, το καυτό μοντέλο από το Ισραήλ, τι είδε ο ΚΜ στην ΕΡΤ, η αντεπίθεση Αλαφούζου, τι θα κάνει η Γιάμαλη και η… ΠΑΟΚτζού ρεπόρτερ



    ΣΧΟΛΙΑ