array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 137.99 εκατ.

Γερμανικές εκλογές: Άντρας απείλησε με μαχαίρι ψηφοφόρους και εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό κέντρο

Media

Κατερίνα Δαλάκα: Το πραγματικό ποσό που θα εισπράξει από το Survivor

Νικήτρια του Survivor: Ελλάδα - Τουρκία η Κατερίνα Δαλάκα
Comments

Πόσα λεφτά κέρδισε η Δαλάκα;

Μεγάλη νικήτρια του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο -που έχασε πέρσι από τον Ηλία Γκότση- κέρδισε και το χρηματικό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.

«Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είχα δώσει μία υπόσχεση και χαίρομαι που με την βοήθεια του κόσμου κατάφερα να την πραγματοποιήσω», δήλωσε συγκινημένη η Κατερίνα, αφού πανηγύρισε τη νίκη της.

Βέβαια, εκτός από το χρηματικό έπαθλο που λαμβάνει ο νικήτης, όπως είναι γνωστό, κάθε παίκτης πληρώνεται για τη συμμετοχή του ανά εβδομάδα παραμονής στο παιχνίδι.

Μπορεί η αθλήτρια στίβου να μην συμμετείχε από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης και να «εισέβαλε» ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη προκειμένου να τονώσει τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο το ποσό που είχε συμφωνήσει με την τουρκική παραγωγή, Acun Medya και τον ΣΚΑΪ, είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Σύμφωνα με πληρφορορίες, η Κατερίνα Δαλάκα εισέπραττε το ποσό των 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της.

Υπολογίζοντας ότι παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 19 ολόκληρες εβδομάδες, η παίκτρια κέρδισε 228.000 ευρώ μόνο και μόνο από τη συμμετοχή της.

Συνεπώς, αν προστεθούν και τα 100.000 ευρώ που πήρε για τη νίκη της στο Survivor 3, τότε το σύνολο φτάνει τις 328.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα ενός ριάλιτι, χώρια όσα χρήματα κέρδισε από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο, που ξεκίνησε από την αρχή και έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό. 

Σημειώνεται ότι πάντα σε κάθε τηλεπαιχνίδι ή ριάλιτι υπάρχουν κρατήσεις φόρων, ωστόσο δεν αναιρείται το γεγονός ότι εξακολουθούμε να μιλάμε για ένα υπέρογκο ποσό.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Άντρας απείλησε με μαχαίρι ψηφοφόρους και εφορευτική επιτροπή σε εκλογικό κέντρο
Ζελένσκι: Η χώρα δεν μπορεί να συμβιβαστεί στα θέματα της ανεξαρτησίας, της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας της
Οι εκτιμήσεις για τις ελληνικές τράπεζες προ των αποτελεσμάτων
Εκλογές στη Γερμανία: Στο 52% η συμμετοχή σε όλη τη χώρα
Απειλή για βόμβα σε πτήση της American Airlines προς Δελχί
Λίβανος: Ο νέος ηγέτης της Χεζμπολάχ λέει ότι θα συνεχιστεί η “αντίσταση” κατά του Ισραήλ
Θεοδωρικάκος: Εθνική αναγκαιότητα το νέο παραγωγικό μοντέλο – Όρος ασφάλειας για την πατρίδα μας
Τουρισμός για Όλους 2025: Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
Φον ντερ Λάιεν: «Έκανε απολογισμό» με τους Στάρμερ και Μακρόν για «τις επαφές» τους με την Ουάσινγκτον
Γερμανικές εκλογές: Οι Τούρκοι της Γερμανίας τρέμουν την AfD