array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 137.99 εκατ.

ΗΠΑ: Πιο κοντά στην συμφωνία για τα ορυκτά, λέει ο Τραμπ

Media

Η Νάντια Κοντογεώργη, ο Ζαφ, ο Ηλίας Βρεττός, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Μάριος Μάζαρης, η Λουκία Παπαδάκη και ο Νικόλας Βιλλιώτης στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»

Comments

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», η εκπομπή των ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24, απόψε έως και την Παρασκευή στις 00:00 ακριβώς, μοναδικούς καλεσμένους.

Απόψε Τρίτη, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει την Νάντια Κοντογεώργη που εξομολογείται πως όταν ήταν μικρή την μάλωναν επειδή ήταν «γλωσσού» ενώ στην συνέχεια έρχεται ο Ζαφ για να δηλώσει πως η επιτυχία τον έχει επηρεάσει στον ερωτικό τομέα.

1

Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί τον Ηλία Βρεττό που δεν είναι υπερήφανος για δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν, ενώ πολλές φορές όπως λέει, έχει βάλλει το χέρι του στην… τσέπη προκειμένου να ηρεμήσει το κεφάλι του!

Την Πέμπτη, η Φωτεινή Ντεμίρη μιλάει για την συμμετοχή της στο σήριαλ «Ναυάγιο» ενώ αμέσως μετά, στο στούντιο του «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» έρχεται ο παιδαγωγός Μάριος Μάζαρης που έχει χαρακτηριστεί ως «ο δάσκαλος που θα έπρεπε να έχουν όλα τα παιδιά».

Τέλος, την Παρασκευή, η Λουκία Παπαδάκη θεωρεί πως το μεγαλύτερο δώρο που της έχει κάνει ο θεός είναι να «ξεχωρίζει» ενώ, το επεισόδιο ολοκληρώνεται με τον κομμωτή Νικόλα Βιλλιώτη που μιλάει για την μόδα και την αισθητική.

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Συντονιστείτε από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!

Διαβάστε επίσης:

UNRWA: Ο νόμος και η τάξη έχουν σχεδόν καταρρεύσει στη Γάζα

Μαρκόπουλο: Σε εξέλιξη πυρκαγιά-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη περιοχή

Lufthansa: «Καπέλο» για το περιβάλλον στις τιμές των εισιτηρίων – Πόσο θα αυξηθούν

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Πιο κοντά στην συμφωνία για τα ορυκτά, λέει ο Τραμπ
ΗΠΑ: Η αγαπημένη εφημερίδα του Τραμπ του πήγε κόντρα – «Αυτός είναι ο δικτάτορας», γράφει για τον Πούτιν
Τριάδες για το Σαββατοκύριακο
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντουκουμέντο από την μοιραιά νύχτα – Η συνομιλία 19χρονου επιζώντα με το 112
ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ μπλόκαρε το αίτημα του Τραμπ για την απόλυση δημόσιου λειτουργού
Ρεύμα: Στα ίδια επίπεδα οι τιμές του ηλεκτρικού και τον Μάρτιο
Ισραήλ: Η σορός της Σίρι Μπίμπας ταυτοποιήθηκε, ανακοίνωσε η οικογένεια Μπίμπας
Θετικά μηνύματα από το πρωτογενές πλεόνασμα του Ιανουαρίου
Καιρός: Συνεχίζεται το κύμα ψύχους στην χώρα – Χιόνια και βροχές
Οι σαρδέλες του Αιγαίου, υπουργείο μπούλινγκ, το επιστημονικό ξεκατίνιασμα κι ένας Εξολοθρευτής θα μας σώσει