array(0) {
}
        
    
Menu
0.24%
Τζίρος: 4.42 εκατ.

Αδειάζει η κλεψύδρα για το πρόγραμμα εργασιακής εμπειρίας της ΔΥΠΑ – 40.000 θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί

Media

Οι ιστορίες της Χαρούλας στο Mega Stories

Η Χάρις Αλεξίου στο Mega Stories
Comments

Με οδηγό και αφηγήτρια τη σπουδαία ερμηνεύτρια και δημιουργό, Χάρις Αλεξίου, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 00:10, στο MEGA, το «MEGA Stories» και η Δώρα Αναγνωστοπούλου αναπλάθουν τη διαδρομή τής μυθιστορηματικής ζωής της από τη Θήβα στην Αθήνα και της ανεπανάληπτης καριέρας της από τις μπουάτ της Πλάκας στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας και του κόσμου.

Η Χάρις Αλεξίου περπατά ξανά στις γειτονιές της Θήβας, εκεί όπου γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, επιστρέφει στα προσφυγικά του Νέου Κόσμου όπου ήρθε εσωτερική μετανάστρια τη δεκαετία του ‘50, περνά έπειτα από δεκαετίες το κατώφλι του δημοτικού σχολείου της στην Αθήνα και θυμάται ανθρώπους, ιστορίες και γεγονότα που την καθόρισαν.

1

Ανατρέχει στην πρώτη της ακρόαση, στο βάπτισμα του πυρός στη δισκογραφία και βέβαια στους μεγάλους δημιουργούς από τον Μάνο Λοΐζο μέχρι τον Νίκο Αντύπα που τη διαμόρφωσαν καλλιτεχνικά.

Με ιδανικό σκηνικό το σπίτι της όπου υποδέχεται το «MEGA Stories», η Χάρις Αλεξίου φυλλομετρά, μαζί με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, το άλμπουμ της ζωής της: τη συγκλονιστική δισκογραφία, τις μεγαλειώδεις συναυλίες, τις συνεργασίες που έγραψαν Ιστορία και τη γενναία απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι.

Mιλά, όμως, και για τα πιο προσωπικά κομμάτια της ζωής της: τους δύο γάμους, την υιοθεσία του γιου της, τη σχέση με τον αδελφό της, Γιώργο Σαρρή, τις μεγάλες απώλειες της ζωής της αλλά και την αναμέτρησή της με την ασθένεια.

Τη δική τους ιστορία για την Χάρις Αλεξίου αφηγούνται στην εκπομπή αγαπημένοι συνεργάτες της.

Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μάρθα Φριντζήλα και ο Γιώργος Νανούρης προσπαθούν να εξηγήσουν, με τον δικό τους βιωματικό τρόπο, την καλλιτέχνη-φαινόμενο, η οποία αποφάσισε να εμπιστευθεί και να αφηγηθεί de profundis στο «MEGA Stories» τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής της μέσα από τα λόγια και βέβαια τα τραγούδια της.

Διαβάστε επίσης:

Mega Stories: Η ιστορία της 16χρονης που έσπασε τα ταμπού και τη σιωπή

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Τα άσχημα παιδικά χρόνια, ο θάνατος του πατέρα της και οι «κανονικοί άνθρωποι»

Η Δήμητρα Κούστα με σούπερ σέξι outfit στην πρεμιέρα της Βίσση με Ψινάκη, Πανά και Πάνια

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και οι συμβουλές του Αργυρού (video)
Γιώργος Μαζωνάκης: Αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του – Όλα όσα έγιναν στη σκιά της καταγγελίας του 22χρονου (video)
Οι έξι ταινίες κορυφαίου στυλ που άλλαξαν για πάντα τη μόδα
Ιβάν Σαββίδης: Δεν πουλιέται το OPEN – Τι είπε για ΟΛΘ και ΠΑΟΚ
Έλενα Παπαρίζου: Στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια μετά την περιπέτεια υγείας
Η Δήμητρα Κούστα με τη Βίσση και τον Ψινάκη μπροστά στο πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο της στη Βουλιαγμένη
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: Γιατί αντέδρασαν έντονα σε ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τη 17Ν
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το pre-Christmas πάρτι στη Βουλιαγμένη
ΕΟΤ: Η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide – Εντάσσονται Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη
Έντονη αντίδραση Αλαφούζου για την αναστολή χρηματοδότησης ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ – Η επιστολή