array(0) {
}
        
    
Menu
-0.6%
Τζίρος: 168.03 εκατ.

Η εκπληκτική ιστορία της οικογένειας Ζέιν: Οι Σύροι εφοπλιστές που αγάπησαν πολύ την Ελλάδα

Media

GNTM: Ποια κοπέλα αποχωρεί σήμερα; (video)

Comments

Μετά την αποχώρηση της Γκλόρια Ντενίκη, η οποία δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοσή της, ακόμα μία αποχώρηση πρόκειται να γίνει σήμερα στο GNTM.

Την προηγούμενη εβδομάδα την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχαν δύο υποψήφιες, η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Άννα Χατζή, οι οποίες σήμερα θα έχουν το αβαντάζ.

Τα 17 πλέον κορίτσια που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM θα δεχτούν μια ξεχωριστή επίσκεψη στο σπίτι, για μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η βασίλισσα της πόζας, Βίκυ Καγιά, έρχεται μαζί με τη Ζενεβιέβ για να δείξει στα κορίτσια πώς να ποζάρουν σωστά και φυσικά.

Μετά από ένα αποκλειστικό μάθημα, όπου η Βίκυ δείχνει εναλλακτικές πόζες στο φακό της Αθηνάς Λιάσκου, τα κορίτσια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν την κριτή.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, οι υποψήφιες καλούνται να αντιγράψουν τις πόζες της Βίκυς, σε κάπως πιο αντίξοες συνθήκες από το σαλόνι του σπιτιού τους: πρέπει να ισορροπήσουν μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα, που επιπλέει σε νερό, με τον Bill Georgoussis να παίρνει τα κλικ.

Τα αβαντάζ των κοριτσιών με τις καλύτερες φωτογραφίες δημιουργούν εντάσεις, αφού οι προθέσεις ορισμένων αμφισβητούνται από τις συμπαίκτριές τους.

Στο πλατό, ξεκινά η απόδοση ευθυνών για το αποτέλεσμα και η κριτική είναι πιο σκληρή απ’ όσο μπορούν να αντέξουν τα υποψήφια μοντέλα.

Για ποιο κορίτσι το GNTM θα αποδειχθεί μια φούσκα, που μόλις έσκασε;

Δείτε ΕΔΩ το spoiler!

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπληκτική ιστορία της οικογένειας Ζέιν: Οι Σύροι εφοπλιστές που αγάπησαν πολύ την Ελλάδα
Καθηγητής Παπαζάχος: Απάντησε για το αν θα μπορούσαμε να έχουμε στην Ελλάδα σεισμό όπως στη Μιανμάρ
ΠΑΣΟΚ: Και η κρίση συνεχίζεται μετά την παραπομπή Μπατζελή
Οι «Ανταποδοτικοί δασμοί» Τραμπ και η απάντηση της ΕΕ
ΗΠΑ: Αεροπορική επιδρομή στη Σομαλία εναντίον Τζιχαντιστών
Κίνα – Ιαπωνία – Ν. Κορέα: Προς μια «τριμερή συμφωνία ελεύθερου εμπορίου» ως απάντηση στους δασμούς Τραμπ
Φορολογικές δηλώσεις: 43.000 δηλώσεις την ημέρα – Οι αλλαγές και οι διευκολύνσεις
Μιανμάρ – Σεισμός: Ανεβαίνει τρομακτικά ο αριθμός των νεκρών στους 1644 – Τι συμβαίνει στη χώρα
«Καλάθι του Πάσχα» και «Καλάθι του Νονού»: Τι προβλέπεται και πότε τίθεται σε ισχύ
Ο Πρωθυπουργός μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ: Συνάντηση με Νετανιάχου και Ισαάκ Χέρτσογκ – Τι θα συζητηθεί