Μέρος των εγκαταστάσεων όπου γίνονται τα γυρίσματα του ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα» κάηκε ολοκληρωτικά, μετά τις καταστροφικές φωτιές που ξέσπασαν σε Κερατέα και Βίλια.
Στον χώρο, όπου γυρίστηκε η Φάρμα την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του OPEN «Καλοκαίρι not». Η τροπή αυτή ωθεί την εταιρεία παραγωγής και τον ΑΝΤ1 να αλλάξουν τα πλάνα τους.
«Στις 15 Σεπτέμβρη επρόκειτο να ξεκινήσουν κάπου εκεί κοντά τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του ριάλιτι Φάρμα. Τα γυρίσματα αναβάλλονται, προφανώς και δεν θα γίνουν εκεί. Πλέον η εταιρεία παραγωγής αναζητά ήδη εδώ και μέρες κάποιον άλλο χώρο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:
Διαβάστε επίσης:
Στον ALPHA το Just the 2 of Us
Χώρισαν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης
Τζόνι Ντεπ: Το μποϊκοτάζ του Χόλιγουντ μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Άμπερ Χερντ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπαθανάσης: ‘Αμεσος στόχος η αξιοποίηση των χρηματοδοτικών και επενδυτικών εργαλείων – Τι ειπώθηκε στο ΕΒΕΑ για τη στήριξη των επιχειρήσεων
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Παραιτήθηκε η πρόεδρος Γεωργία – Χριστίνα Γιοβάνη – Στη θέση της ο Ιωάννης Καράμπελας
- Trade Estates: Ισχυρή αύξηση εσόδων κατά 73,1% και EBITDA κατά 64,9% το 2024
- Βρετανία: Ποια είναι η διαδικασία για την έκδοση βίζας από Ευρωπαίους πολίτες – Πόσο κοστίζει
