array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 137.99 εκατ.

Συναγερμός στη Γαλλία για επίθεση με μαχαίρι στη Μιλούζ – Πληροφορίες για έναν νεκρό και τραυματίες

Media

Celebrity Game Night: Η Μαρία Μπεκατώρου αφήνει για λίγο το The Chase και γίνεται παίκτρια

Comments

Νέες απολαυστικές αναμετρήσεις, λαμπεροί καλεσμένοι και πολλές εκπλήξεις, αυτή την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στις 22:20, στο Celebrity Game Night, στο MEGA!

Η Σμαράγδα Καρύδη, η οικοδέσποινα του πιο κεφάτου παιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης υποδέχεται παίκτες που έρχονται αποφασισμένοι για τη νίκη. Η Μαρία Μπεκατώρου αφήνει για λίγο τις καταδιώξεις στο The Chase και μαζί με τη Δανάη Λουκάκη και τον Νικόλα Ραπτάκη αντιμετωπίζουν την Ελιάννα Χρυσικοπούλου, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τον Βασίλη Καλλίδη.

1

Οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους στα πρωτότυπα παιχνίδια «Γεια στα χέρια σου», «Popped quiz», «Βουτ πουλ», «Πιάσε το μικρόφωνο» και «Μίλα στην κορνίζα», με στόχο να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους.

Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το πάρτι. Ο Νικόλας Ραπτάκης μαζί με την μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, τους «Playmobeat» ανεβάζουν τη διάθεση μέσα από feelgood μελωδίες.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη – «Ήρθε η ώρα να υποκλιθεί όλη η υφήλιος στο ταλέντο σας»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στη Γαλλία για επίθεση με μαχαίρι στη Μιλούζ – Πληροφορίες για έναν νεκρό και τραυματίες
Σημαντική χειρονομία: Η επιστροφή στην Ελλάδα ενός κλεμμένου αρχαίου αγγείου
Metlen: Η εισαγωγή στο LSE, τα μέταλλα και η προσδοκία για €2 δισ. EBITDA οδηγούν σε re-rating τη μετοχή
Επίσκεψη Όλ. Κεφαλογιάννη στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα Ημαθίας
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: «Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία»
Γεραπετρίτης: Η συμμετοχή της Ελλάδας στο ΣΑ του ΟΗΕ αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ενίσχυση της διεθνούς της παρουσίας
Μακρόν: «Οι σύμμαχοι δεν πρέπει να κάνουν ο ένας τον άλλον να υποφέρει με δασμούς»
Τραμπ: Καλεί τον Μασκ για πιο επιθετικές περικοπές της ομοσπονδιακής κυβέρνησης
Φέζερ (ΥΠΕΣ Γερμανίας): «Αποτρόπαιο και βάναυσο έγκλημα η επίθεση στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος»
Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι και ο έκτος όμηρος παραδόθηκε στο Διεθνή Ερυθρό Σταυρό