array(0) {
}
        
    
Menu
1.75%
Τζίρος: 92.59 εκατ.

ΣτΕ: «Παράνομη και ανυπόστατη» η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για αυτοτελές τέλος επιτηδεύματος σε Airbnb

Media

Αποχώρηση-βόμβα ηθοποιού από τις «Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες
Comments

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί από το cast ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα συμμετείχαν στη σειρά-υπερπαραγωγή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φέρτη, ο οποίος εμφανίζεται σε κάποιες από τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς, στο ρόλο του Νέστωρα Αγραφιώτη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να αποχωρήσει από τις «Άγριες Μέλισσες», καθώς οι απαιτήσεις των γυρισμάτων, σε συνδυασμό με τις θεατρικές του υποχρεώσεις, δεν θα του επέτρεπαν να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε στο ρόλο του.

Στη θέση του Γιάννη Φέρτη έρχεται ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος, τον οποίο απολαύσαμε τα τελευταία πέντε χρόνια στην κωμική σειρά του Alpha «Το Σόι».

Η ιστορία των «Άγριων Μελισσών»

Βρισκόμαστε στο 1958 σε ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου. Τρεις αδερφές μένουν μόνες, μετά τον θάνατο του πατέρα τους και καλούνται να ανταπεξέλθουν σε έναν μικρόκοσμο που αδυνατεί να συλλάβει πως μια γυναίκα θα αναλάβει τα ηνία μιας οικογένειας.

Ένας μεγαλοτσιφλικάς, που εποφθαλμιά τα χωράφια τους βάζει «στο χέρι» την περιουσία των αδερφών με τον πατροπαράδοτο τρόπο… έναν γάμο ενός από τους γιους του με την μεγαλύτερη αδερφή.

Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν ο γάμος καταλήγει σε κηδεία και οι τρεις αδερφές έρχονται αντιμέτωπες με ένα σκοτεινό μυστικό που πρέπει να κρατήσουν κρυφό από το χωριό.

Ο Νέστορας Αγραφιώτης (Παύλος Ορκόπουλος) είναι ένας κάτοικος του χωριού, όπου διαδραματίζεται η σειρά, και αναλαμβάνει να γίνει ο προστάτης των τριών αδερφών που μένουν ορφανές και κινδυνεύουν από τις βλέψεις της οικογένειας Σεβαστού.

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, κόστους 6 εκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και φιλοδοξεί να καθηλώσει τον τηλεθεατή στην prime time ζώνη.

Παύλος Ορκόπουλος
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: «Παράνομη και ανυπόστατη» η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για αυτοτελές τέλος επιτηδεύματος σε Airbnb
ΔΝΤ: Βλέπει ανάπτυξη 2% για την Ελλάδα το 2025 και υποχώρηση του πληθωρισμού στο 2,4%
ΔΝΤ: Σημαντική επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης το 2025 – Στα ύψη η αβεβαιότητα
Ιαπωνία: Sell off ξένων ομολόγων 22 δισ. δολαρίων
Ισπανία: Δεσμεύεται να εκπληρώσει τον νατοϊκό στόχο του 2% του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες μέσα στο 2025
ΣΥΡΙΖΑ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
Έρευνα ΕΚΤ: Ανοδικές τάσεις ο πληθωρισμός την επόμενη διετία
«Κραχ» στην Tesla αν δεν γυρίσει ο Μασκ – Νέα βουτιά για τη μετοχή
Θεοδωρικάκος: Η κυβέρνηση με την πολιτική της στηρίζει την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή
Τζέι Ντι Βανς: Οι σχέσεις ΗΠΑ-Ινδίας θα διαμορφώσουν τον 21ο αιώνα