array(0) {
}
        
    
Menu
-2.69%
Τζίρος: 231.44 εκατ.

Δένδιας: Η ΕΕ να επενδύσει στην οικοδόμηση ικανοτήτων με εκ νέου δημιουργία της αμυντικής βιομηχανικής της βάσης

Media

ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ: Επέστρεψε τα χρήματα της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» – Ζητά να δοθούν σε άνεργους εργαζομένους στα ΜΜΕ

Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής
Comments

Με ανακοίνωσή της, η Alter Ego Media γνωστοποιεί ότι επέστρεψε τα κονδύλια της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» για «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ», το «MEGA», το in.gr και το imommy.

Μάλιστα, η διοίκηση της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη προτρέπει την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Τα έντυπα, τα ψηφιακά μέσα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί του ομίλου ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, από την εμφάνιση δηλαδή της πανδημίας και της παρεπόμενης υγειονομικής κρίσης, πολύ πριν αναληφθούν οι όποιες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, είχαν τοποθετηθεί και προειδοποιήσει έγκαιρα την κοινή γνώμη για τους κινδύνους που απορρέουν από την διασπορά του ιού.

Αναλυτικά ρεπορτάζ, επιστημονικές καταγραφές, έρευνες, συνεντεύξεις ειδικών επιδημιολόγων και πλήθος σχετικών άρθρων και εκπομπών φιλοξενήθηκαν στις εφημερίδες μας, στις ιστοσελίδες και στους τηλεοπτικούς μας σταθμούς, με μόνο γνώμονα την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Και χωρίς βεβαίως καμία προσδοκία κρατικών ή άλλων διαφημιστικών εσόδων. Αυτή ήταν η υποχρέωσή μας, αυτήν εκπληρώσαμε και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε την κοινή γνώμη, καθώς η υγειονομική κρίση εξελίσσεται και συνεχίζει να απειλεί τη χώρα μας.

Επειδή δεν συντασσόμεθα με τη μέθοδο, τα μέτρα και τα σταθμά διανομής των διαφημιστικών κονδυλίων της καμπάνιας ‘Μένουμε στο σπίτι’ και επιπροσθέτως, επειδή θέλουμε να δηλώσουμε με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία μας από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές, επιστρέψαμε από το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου – τα ποσά που προέκυψαν για τον όμιλό μας από τις σχετικές κρατικές διαφημίσεις.

Προτρέπουμε δε την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ.

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δένδιας: Η ΕΕ να επενδύσει στην οικοδόμηση ικανοτήτων με εκ νέου δημιουργία της αμυντικής βιομηχανικής της βάσης
«Eκτός προγράμματος» συνάντηση του Πάπα Φραγκίσκου με τον Κάρολο και την Καμίλα
Πάρτι στη Wall Street μετά το μερικό πάγωμα των δασμών από τον Τραμπ – Στο +9,5% εκτοξεύθηκε ο S&P 500
Πετρέλαιο: Εκτόξευση 4% μετά το πάγωμα των δασμών από τον Τραμπ στο 10%
Τραμπ για δηλώσεις Μητσοτάκη στο Breitbart: Τον ξέρω, είναι καλός άνθρωπος, συμφωνώ με την πρότασή του
BofΑ: Η τιμή του iPhone θα αυξανόταν κατά 90% αν κατασκευαζόταν αποκλειστικά στις ΗΠΑ
Μακρόν: η Γαλλία θα μπορούσε να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης τον Ιούνιο
Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν την εθνική κυριαρχία του Παναμά επί της Διώρυγας του Παναμά
F1 χωρίς προσπεράσματα: Φταίει η Σουζούκα ή τα λάστιχα;
Πυροβολισμοί στην Βιρτζίνια: Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους – Συλλήψεις 4 εφήβων