Στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε το βράδυ, στις 22.45
Σταθεροί στο ραντεβού τους είναι κάθε μέρα οι τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει τις «Άγριες Μέλισσες» και δεν χάνουν επεισόδιο από την σειρά εποχής. Αυτή την φορά, όμως, η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κατάφερε κάτι ακόμα καλύτερο, καθώς κατόρθωσε να προκαλέσει παραλήρημα και μόνο με το τρέιλερ του επεισοδίου που θα προβληθεί σήμερα.
Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο της σειράς που έχει προκαλέσει πολύ θετική εντύπωση τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ δεν παρέλειψαν, φυσικά, να σχολιάζουν στο Twitter όλες τις εξελίξεις της ιστορίας. Εκείνο, όμως, που προξένησε την περισσότερη εντύπωση και έκανε το Twitter να πλημμυρίσει από σχόλια ήταν το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, το οποίο οι τηλεθεατές αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.
Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Εκείνο που έκανε τους χρήστες να παραληρούν ήταν το γεγονός ότι, στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, βλέπουμε την Λενιώ να χαστουκίζει τον Κωνσταντή. Το δυνατό αυτό χαστούκι στάθηκε αφορμή για πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να αποθεώνουν την «εθνική χήρα», όπως την αποκαλούν.
Σημειώνεται ότι το επίμαχο χαστούκι θα δοθεί όταν ο Κωνσταντής θα μπει στο καφενείο του χωριού και θα δει τις τρεις αδερφές, την Λενιώ, την Ασημίνα και την Δρόσω να κάθονται εκεί. Το γεγονός ότι η Λενιώ, ως χήρα, κάνει βόλτες στο χωριό, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, θα εξοργίσει τον Κωνσταντή, ο οποίος θα της επιτεθεί λεκτικά, κάνοντάς την να αντιδράσει με ένα χαστούκι.
Να καταγραφει #AgriesMelisses pic.twitter.com/8XenLSIPc8
— ??El señor ?? (@left_greece) October 16, 2019
«Το τουίτερ σήμερα περιμένοντας το μπουνίδι της εθνικής μας χήρας στον Κωνσταντή!», γράφει ένας χρήστης, βλέποντας την επίμαχη σκηνή.
Το τουιτερ σήμερα περιμένοντας το μπουνιδι της εθνικής μας χήρας στον Κωνσταντή! #AgriesMelisses pic.twitter.com/Hu8JcjyWRL
— Μέγκι Ιντερνάσιοναλ (@meggaragiapanta) October 16, 2019
«Είδα τη μπούφλα που έριξε η εθνική μας χήρα, Λενιώ και ξύπνησα όλη τη γειτονιά από τον ενθουσιασμό. Ουρλιάζω…» γράφει ένας ενθουσιώδης στο Twitter.
Είδα τη μπουφλα που έριξε η εθνική μας χηρα Λενιώ και ξύπνησα όλη τη γειτονιά από τον ενθουσιασμό
Ουρλιάζω… #AgriesMelisses— Πίθηκος Τάπας (@PithikosTapas) October 16, 2019
«Δύο δευτερόλεπτα αρκούν για να φέρουν την ευτυχία», γράφει κάποιος, παρακολουθώντας την επίμαχη σκηνή.
Δυο δευτερόλεπτα αρκούν για να φέρουν την ευτυχία #AgriesMelisses https://t.co/78PL6Kf3jn
— Η Δασκάλα Σου (@TarsounaV) October 16, 2019
«Και κάπου εδώ οι Έλληνες πανηγύρισαν απόψε» γράφει κάποιος.
και κάπου εδω οι Έλληνες πανηγυρισαν αποψε #AgriesMelisses #the2NightShow pic.twitter.com/a4CXu3UQPe
— Εθνική Χήρα (@Vasi_ag) October 16, 2019
«Δώσε κι άλλο το χαστούκι στο λαό!» συνεχίζει κάποιος άλλος σαν να προκαλεί την Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες» να συνεχίσει τα χαστούκια.
Δωσε κι άλλο το χαστούκι στο λαό! #AgriesMelisses #the2nightshow
— Λαίδη Πετούλα ? (@enoouenai) October 16, 2019
«Ρε παιδιά πόσες φορές να το πούμε; Δεν τα βάζουμε με την Ελένη» σχολιάζει κάποιος άλλος στο Twitter βλέποντας το χαστούκι στις «Άγριες Μέλισσες».
https://twitter.com/marinaa92_/status/1184576188267876354
Ξεχωριστή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ένας χρήστης του Twitter έκανε συνειρμό με τον Τσακ Νόρις και αποφάσισε να τον βάλει στο παιχνίδι των σχολίων. «Ο Τσακ Νόρις έχει φάει χαστούκι από τη Λενιώ», γράφει ο χρήστης για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και το Twitter υποκλίθηκε.
Ο Τσακ Nόρις έχει φάει χαστούκι από την Λενιώ #AgriesMelisses
— Kαμένη Φλάντζα (@kameni_flantza) October 16, 2019
Οι αντιδράσεις για το τρέιλερ μάλιστα έρχονται για τα όσα θα γίνουν στο επεισόδιο πριν ακόμα οι τηλεθεατές δουν το χαστούκι.
«Μπράβο Λενιώ, άξιος ο μισθός σου, τον πένθησες τον μακαρίτη, τον έκλαψες γοερά, ωραία κηδεία του έκανες και μνημόσυνο!», γράφει κάποιος, ενθυμούμενος μια ατάκα από την κωμική σειρά του MEGA, «Ντόλτσε Βίτα».
Και το φερετρο, σκαλιστη καρυδια, 25.000 ΤΟΤΕ. #AgriesMelisses #NtoltseVita @Mr_ThK https://t.co/P3pLQcXZiM
— ?+?: the ?+? ENCYCLOPAEDIA (@thanasima_agna) October 16, 2019
Ενδιαφέρον προκαλεί και ένα άλλο σχόλιο, που συγκρίνει το χαστούκι του νέου επεισοδίου της σειράς με εκείνο που δέχθηκε η Δήμητρα Λιάνη πριν από πολλά χρόνια, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου της. «Μετά το χαστούκι της Αθήνη στη Λιάνη στην παρουσίαση του βιβλίου της τότε… το πιο πολυσυζητημένο χαστούκι ήταν αυτό στις «Άγριες Μέλισσες». Το λες και εκδίκηση της χήρας, μιας και το ’97 το έφαγε χήρα και το 2019 το έδωσε χήρα», γράφει χαρακτηριστικά ο χρήστης.
Μετα το χαστουκι της Αθηνη στη Λιανη στη παρουσιαση βιβλιου της τοτε …. το πιο πολυσυζητημενο χαστουκι ηταν αυτο στις #AgriesMelisses …. το λες και η εκδικηση της χηρας,μιας και το 97 το εφαγε χηρα και το 2019 το εδωσε χηρα.
— ⬅ Κακό Παιδι (@LefterisPatra) October 16, 2019
Άλλοι έδωσαν τον χαρακτηρισμό «εθνικό χαστούκι», για να ταιριάζει με τον όρο «Εθνική Χήρα» που έχουν προσδώσει στην Λενιώ.
ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ Ν´ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ?????? #AgriesMelisses #The2NightShow pic.twitter.com/3OnRZxO58u
— Georgia? (@kashymcgrasq) October 16, 2019
«Αν είχαν χιούμορ στη σειρά, θα έλεγε η Λενιώ βαστάτε με αδερφές, θα κάνω φόνο σήμερα», γράφει κάποιος άλλος χρήστης για την αντίδραση της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες».
αν ειχαν χιουμορ στη σειρα θα ελεγε η Λενιω 'βαστατε με αδερφές θα κανω φονο σημερα' ? #AgriesMelisses #the2NightShow pic.twitter.com/WntL7WDrWX
— Εθνική Χήρα (@Vasi_ag) October 16, 2019
Αμέτρητες ήταν και οι φωτογραφίες της ηθοποιού Μαρίας Κίτσου, που υποδύεται τον ρόλο της Λενιώς, από τη σκηνή μετά το χαστούκι, τις οποίες επίσης συνόδευσαν εύστοχα σχόλια.
«Δείξ’ τους τα δόντια σου Εθνική Χήρα μας», γράφει κάποιος.
Δειξτους τα δόντια σου #EthnikiXira μας ? #AgriesMelisses #the2NightShow pic.twitter.com/Bb9KEBSYIY
— Εθνική Χήρα (@Vasi_ag) October 16, 2019
«Θα σε φάει σαν τον αδερφό σου Κωνσταντή, οπότε κόψε τις μαγκιές» σχολιάζει χιουμοριστικά κάποιος άλλος για τον αδερφό του Σεβαστού, που δολοφονήθηκε στο πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
θα σε φαει σα τον αδερφο σουυυ Κωσταντή οπότε κοψε τις μαγκιες #AgriesMelisses #the2NightShow pic.twitter.com/CRE67prm3X
— Εθνική Χήρα (@Vasi_ag) October 16, 2019
Ένας πιο ευφάνταστος χρήστης του Twitter θυμήθηκε τον Θανάση Βέγγο και τα ομαδικά χαστούκια στις αδερφές του, σε παλιά ελληνική ταινία «Ο Παπατρέχας», σχολιάζοντας: «Η ιστορία της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες».
https://twitter.com/StratosCharalam/status/1184582361037660160
Μερικοί άλλοι χρήστες δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ρόλος έχει μια τάση να χαστουκίζει στο έργο.
«Η Ελένη Μοιράζει χαστούκια! Το επόμενο το τρώει ο Λαμπρούκος!!», γράφει κάποιος.
#AgriesMelisses Η Ελένη μοιράζει χαστούκια!!Το επόμενο το τρώει ο Λαμπρουκος!!
— Σε Βλεπω……..! (@DemiDim) October 16, 2019
«Πλάκα πλάκα, η Λενιώ μας μοιράζει σφαλιάρες και μπουνιές από τα πρώτα επεισόδια… δώσε και για μας Λενιώ!», αναφέρει μια άλλη χρήστης στο twitter για την πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».
Πλάκα πλάκα η Λενιώ μας μοιράζει σφαλιάρες και μπουνιές απο τα πρώτα επεισόδια… δώσε και για μας Λενιώ! #AgriesMelisses
— M@Rita (@glosouapokounia) October 16, 2019
Πολλά ήταν και τα σχόλια που προέκυψαν μετά τη δημοσιοποίηση μιας φωτογραφίας από τα παρασκήνια της σειράς, όπου απεικονίζεται ο Κωνσταντής να έχει βάλει πάγο στο μάγουλό του, μετά την επίμαχη σκηνή, με την Λενιώ να είναι δίπλα του και να του χαμογελά.
Ένας δαιμόνιος χρήστης του Twitter εντόπισε την φωτογραφία και στη συνέχεια σχολίασε: «Backstage Ελένης-Κωνσταντή μετά τη μπούφλα και από πίσω κόβει βόλτες το φάντασμα του Γιάννου».
Backstage Ελένης-Κωνσταντή μετά τη μπουφλα και απο πίσω κόβει βόλτες το φάντασμα του Γιαννου #AgriesMelisses pic.twitter.com/t3XUfYGxGZ
— Manolisman (@manos3580) October 16, 2019
Το twitter κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «τελικά η Λενιώ ή θα φυτεύει κόσμο ή θα χαστουκίζει».
https://twitter.com/Ang_lmp/status/1184576147650174982
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκης: Έγινε επιτυχώς η πρώτη δοκιμή του συστήματος HEPOS για τον ακριβή γεωεντοπισμό του τρένου
- Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα είναι αυτό που θέλουμε να δούμε παντού
- Τατόι: Με το βλέμμα στην πυροπροστασία η διαμόρφωση των κήπων
- Πατάει το «κουμπί» των προσυμπληρωμένων δηλώσεων σήμερα η ΑΑΔΕ
