Η ταξιδιωτική εκπομπή «Εεε ρε Κόσμε» του ΑCTION 24 με τον μοναδικό σε ταμπεραμέντο Χρήστο Ανθόπουλο, απογειώνεται απόψε το βράδυ στις 21:00 για την κοσμοπολίτικη Κάτω Ιταλία.
Ο Χρήστος μαζεύει τις βαλίτσες του και μας ταξιδεύει στον μαγευτικό προορισμό του Ιταλικού Νότου.
Απρόσμενες συναντήσεις, σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι, όπως η Πομπηία και το Ερκολάνο, η κοσμοπολίτικη ακτή Αμαλφιτάνα, το κινηματογραφικό Κάπρι, το μαγικό Σορέντο, ελληνόφωνα χωριά και η καρδιά του Νότου -η όμορφη Νάπολη- συνθέτουν αυτό το μοναδικό ταξίδι.
Ο Χρήστος δεν χάνει χρόνο να γευθεί την «Pasta Italiana» σε μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Ιταλίας, το γοητευτικό Αλμπερομπέλο, ενώ συναντά τους ελληνόφωνους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Οτράντο!
Σεργιανίζει τους δρόμους της Νάπολης και περιμένει υπομονετικά στην ουρά ώστε να δοκιμάσει την πιο διάσημη πίτσα DaMichelle! Τέλος, μας ξεναγεί στα στενά που θεοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός θρύλος της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα.
Απόψε όπως και κάθε Πέμπτη στις 21:00, η εκπομπή «Εεε ρε Κόσμε» και ο Χρήστος Ανθόπουλος μας γνωρίζουν έναν ακόμα νέο προορισμό και κλείνουν το μάτι σε νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24!
Διαβάστε επίσης:
Novibet: Δυναμική παρουσία σε 10 χώρες
Goal στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων
Εύη Βατίδου: Έψαξα το διαζευκτήριο με τον Αλέξη Κούγια και δεν το βρήκα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΝΤ: Σημαντική επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης το 2025 – Στα ύψη η αβεβαιότητα
- Ιαπωνία: Sell off ξένων ομολόγων 22 δισ. δολαρίων
- Ισπανία: Δεσμεύεται να εκπληρώσει τον νατοϊκό στόχο του 2% του ΑΕΠ για αμυντικές δαπάνες μέσα στο 2025
- ΣΥΡΙΖΑ: Να ελεγχθεί άμεσα η «περιστρεφόμενη πόρτα» διαφθοράς ΝΔ – εταιρειών και «Ομάδας Αλήθειας»
