Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Action 24: Μοναδικοί καλεσμένοι αποκλειστικά στο Καλύτερα Αργά

Αθηναΐς Νέγκα - Καλύτερα Αργά

Αθηναΐς Νέγκα

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», η εκπομπή των ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24, απόψε έως και την Παρασκευή στις 00:00 ακριβώς, μοναδικούς καλεσμένους.

Απόψε Τρίτη, η Αθηναΐς Νέγκα καλωσορίζει τον Απόστολο Γκλέτσο που μιλάει για την πολιτική και δηλώνει πως θα ήθελε να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο ίδιος σχολιάζει την επαγγελματική του πορεία ενώ θεωρεί «πατρική» την παρελθούσα δήλωσή του για το… ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές! Τέλος, εξομολογείται πως τον έχουν απορρίψει πολλές γυναίκες και αποκαλύπτει τις καταχρήσεις που έχει κάνει στην ζωή του.

Αύριο Τετάρτη τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί την Ευγενία Ξυγκόρου, γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», ενώ ακολουθεί η Εύα Νάθενα, η σκηνοθέτρια της ταινίας «Φόνισσα» που ήταν η πρώτη στο box office της Ελλάδας.

Την Πέμπτη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μας εξηγεί ότι δεν την ενοχλεί που οι άλλοι την θεωρούν «σνομπ» ενώ αμέσως μετά, στο στούντιο του «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» έρχεται ο Περικλής Λιανός που κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του ξεκινώντας από το «Μαντάμ Σουσου» και το «Χάι Ροκ» ενώ ομολογεί τους λόγους που χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία.

Τέλος, την Παρασκευή, η Λυδία Κονιόρδου η οποία ταυτίζεται με τον ρόλο της στην «Γη της ελιάς» και είναι βαθιά της πεποίθηση πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η ζωή τιμωρεί.

Η έμπειρη δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, κάθε Τρίτη έως Παρασκευή τα μεσάνυχτα, μας συστήνει καλεσμένους που γνωρίζουμε καλά και αρκετούς που θέλουμε να μάθουμε καλύτερα, με σκοπό να εστιάσουμε σε θέματα επικαιρότητας και ζωής από εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ επίτηδες και «κατά λάθος».

Συντονιστείτε από Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 στο ACTION 24 και απολαύστε αποκλειστικά τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!

Διαβάστε επίσης:

To νέο deal του Κοκλώνη, οι ζυμώσεις στην ΕΡΤ, ο «Λουδοβίκος» του Βορρά, ο Λιάγκας, η Γραμμέλη, ο Παπαδάκης και το ΑΙ στη δημοσιογραφία

«Τα όπλα του Χόλιγουντ»: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα απόψε στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα στο ACTION 24

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και ο Αιμιλιανός Σταματάκης στο «ΓΚΑΡΑΖ»