ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef, οι δύο ομάδες δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν τρία πιάτα για τον κάθε κριτή. Η χειρότερη μπουκιά έμελλε να τύχει στον Πάνο Ιωαννίδη, όπως φάνηκε και από την έκφρασή του.
Συγκεκριμένα, ο κριτής δοκίμασε το πιάτο της κόκκινης ομάδας και κάηκε από το πολύ πιπέρι, ενώ προηγουμένως ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως το πιάτο δεν έχει καθόλου αλάτι.
Ο Πάνος Ιωαννίδης κάηκε τόσο πολύ που άρχισε να βήχει, να κάνει μορφασμούς και να κλείνει τα μάτια του.
Μάλιστα, ο κριτής σταμάτησε για κάποια λεπτά ώστε να πάρει τις ανάσες τους, την ώρα που οι υπόλοιποι δύο συνέχιζαν ανενόχλητοι να δοκιμάζουν.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφια ευρωβουλευτής η Άννα Βίσση!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Νέα αμήχανη στιγμή για τον Χρήστο ή αλλιώς «Mr. Κρατς» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Road show στις ΗΠΑ για επενδυτές – Τα τρία δυνατά χαρτιά του Πιερρακάκη
- Τατιάνα Βουρέκα – Πεταλά: H εγγονή του εφοπλιστή Καρρά που τιμά την ελληνική σημαία
- Το σχέδιο για τις συνεταιριστικές τράπεζες Ηπείρου, Χανίων, Θεσσαλίας, Καρδίτσας – Τι λέει στο mononews o Γιάννης Στουρνάρας
- Σοφία Γιαννικοπούλου: Η πρώην κυρία Κούστα που κατορθώνει πάντα να εντυπωσιάζει
